2777
2789
عنوان

چقد دلم میخواد.....

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 30 پست

ببین درکت میکنم. من خودم تازه شده نوزده سالم و همسن تو بودم حتی تا هیجده سالگی خیلی حرفاشون روم تاثیر میزاشت

اما هیجده سالگی رو ک رد کردی و وارد جامعه و دانشگاه بسی ناخوداگاه اصلا حرفای مامان بابات بی اهمیت میشه و میبینی همه مثل توعن و کلا مامان باباهارو نسل قدیمی حساب میکنن و کسی خیلی توجهی به اینجور حرفاشون نمیکنه. با همسن و سالات وقت بگذرون و ازشون دلخور نشو. بیشتر بخاطر سنته ک ب دل میگیری درکت میکنم من

ببین درکت میکنم. من خودم تازه شده نوزده سالم و همسن تو بودم حتی تا هیجده سالگی خیلی حرفاشون روم تاثی ...

❤❤

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بازم پدر و مادر بگن آدم اونقدر به دل نمیگره میدونه تهش اونا هم خوبیشو میخوان صرفا واسه ناراحت کنن هر ...

اتفاقا بقیه میتونی جوابشون رو بدی میتونی قطع ارتباط کنی میتونی تلافی کنی میتونی بسوزونیشون و... 

ولی پدر و مادر باید تا اخر عمر تحمل کنی و دفاعی نداری

این خیلی بدتره من جز مامان بابام کسی حق توهین بهم نداشته و نداره چون جواب میدم جوری ک طرف نابود شه

بی دفاع بودن و مظلوم واقع شدن خیلی بده

انشاءالله بزرگ بشی یه روز به خاطر اینکه از دستشون ناراحت شدی پشیمون میشی پدر و مادر خیر و خوبی بچش ...

به نفریناشون گوش کنم؟ 

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش
اتفاقا بقیه میتونی جوابشون رو بدی میتونی قطع ارتباط کنی میتونی تلافی کنی میتونی بسوزونیشون و...  ...

دقیقا

از ته دل نیست اگه پدر و مادر از ته دل نفرین کنن آدم بیچاره میشه میدونی چرا اسم سوره بقره رو بقره گ ...

نه چرا؟ 

اتفاقا بقیه میتونی جوابشون رو بدی میتونی قطع ارتباط کنی میتونی تلافی کنی میتونی بسوزونیشون و...  ...

پدر و مادر هر چقدم که بد و ظالم باشن آخرش ته دنیا هم که بریم به خودشون برمیگردیم آخرش اونان که گردنمون میگیرن همون‌جوری که ما محکوم به تحمل کردنشونیم اونام تا آخر عمر مجبورن بچه شونو تحمل کنن همیشه مشکل از اونا نیست ولی اینکه یه نفر حتی دوست آدم یه حرفیو بش میزنه که میسوزونتت هر چقدرم که جواب بدی و تلافی کنی و قطع ارتباط کنی حرفش تا آخر عمر تو مغزت عین یه آهنگ پلی میشه...

صبر کن الان برات تایپ میکنم 

باش مرسی

یه پسری بوده که خیلی از لحاظ مالی فقیر بوده اما

پدرش از نظر مالی اوضاعش خوب بوده

این پسر یه روز زن و بچش چیزی برای خوردن ندارن

میاد از باباش قرض کنه ولی خجالت میکشه

باباش خوابش میبره از اون طرف چند تا تاجر برای

یه معامله بزرگ که مدت زیادی پدرش منتظرشون

بوده میان دم در خونشون پسره میره

در رو باز میکنه اونام ازش میخوان پدرش رو صدا کنه

...... ادامه داره فعلا این رو بخون تا بقیش رو تایپ کنم 

باش مرسی

بعد پسره میخواد پدرش رو بیدار کنه میبینه خوابه

دلش نمیاد از خواب بیدارش کنه از اون طرف

اون معامله برای پدرش خیلی مهم بوده سود زیادی

توش بوده بالاخره پسره تصمیم خودش رو میگیره

میره دم در ردشون میکنه چون دلش نمیاد

باباش رو بیدار کنه بعد میره اینقدر میشینه

تا باباش خودش از خواب بیدار بشه 

جریان رو به پدرش میگه باباش میگه کار خوبی کردی

بیدارم نکردی امروز این خواب اینقدر برام

شیرین بود حاضر بودم ثروتم رو بدم فقط بخوابم

....... ادامه داره 

بعد پسره میخواد پدرش رو بیدار کنه میبینه خوابه دلش نمیاد از خواب بیدارش کنه از اون طرف اون معامله ...

بعد خیلی از پسرش تشکر میکنه و یک گوساله

برای تشکر به پسرش میده وبراش دعا میکنه که خیر ببینه پسره هم گوساله رو بر میداره و میره 

اما روش نمیشه به پدرش بگه که اوضاع مالیش خرابه 

بین راه دلش میگیره آخه گوساله به چه دردم میخوره

...... ادامه داره 

بعد خیلی از پسرش تشکر میکنه و یک گوساله برای تشکر به پسرش میده وبراش دعا میکنه که خیر ببینه پسره هم ...

از اون طرف از بنی اسرائیل یک نفر به قتل رسیده

به حضرت موسی وحی نازل میشه که یک گوساله

با این مشخصات باید بیارید سرش رو ببرید

بعد مشخص میشه قاتل کی بوده

اینا هم میرن دنبال مشخصات چنین گوساله‌ای

فقط گوساله ای که پسره داره به مشخصات میخوره

میرن پیش پسره و اونم یه قیمت زیادی

روی گوساله میذاره اینام میگن نه گرونه بر میگردن

حضرت موسی دوباره اونا رو می‌فرسته

پسره قیمت رو دوباره میبره بالاتر اینا دوباره بر میگردن

باز حضرت موسی اونا رو میفرسته کار به جایی

میرسه که برای خرید گوساله تمام طلاهای