همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
ببین اصلا رابطه واژینال نبود یعنی بکارت دارم هنوز منتهی چون شک داشتم به اطراف واژن ریخته باشه۱ساعت ب ...
نه عزیزم باردار نمیشی مطمعن باش چون یک ساعت بعدش قرص رو خوردی. در ضمن بکارت نداری شما وقتی رابطه جنسی به هرنوعی برقرار بشه اون شخص دیگه باکره نیست 😊بهتره بگی هنوز دخول رو تجربه نکردم. یا هنوز رابطه واژینال نداشتم. اون چیزی هم که به اسم بکارت شناخته شده بین ماها هایمن هستش که خودش سوراخ داره و راهش بازه و خون پریود میاد بیرون و اگر مایع منی روی واژن هم ریخته بشه احتمال بارداری هست اما خیلی کمه درهرصورت واژن جاروبرقی که نیست اونارو بکشه تو خودش. میدونم که اینارو میدونی اما خواستم یادآوری کنم😁❤️
به عنوان یه دوست پیشنهاد میکنم برنامه ایمپو یا لونا رو نصب کنی تا از تایم باروری بالا و تخمک گذاریت مطلع بشی و بدون کدوم روزها روز امن هستش و راحتتر بتونی با نامزدت خوش بگذرونی. در ضمن پیج vaginismus.ir رو فالو کن که عالیه💕