2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من چند باری که خوردم پریود نشدم تا موعد. اما بعضیا تا دو سه روز بعدش پریود میشن. اگر خیلی به موعدت ن ...

اخه خیلی مونده یعنی تا۱۰.۱۲ روز دیگه که موعدشه صبر کنم؟یا قبلش بی بی چک بزنم

اخه خیلی مونده یعنی تا۱۰.۱۲ روز دیگه که موعدشه صبر کنم؟یا قبلش بی بی چک بزنم

اگر تا 24 ساعت بعد از رابطه جنسی قرص رو خورده باشی ک نگران نباش باردار نمیشی

الانم برای بیبی چک زوده بزار تا 6_5 روز دیگه اگر علائم پریود نداشتی بیبی بزن.

اگر تا 24 ساعت بعد از رابطه جنسی قرص رو خورده باشی ک نگران نباش باردار نمیشی الانم برای بیبی چک زود ...

ببین اصلا رابطه واژینال نبود یعنی بکارت دارم هنوز منتهی چون شک داشتم به اطراف واژن ریخته باشه۱ساعت بعد قرص خوردم

ببین اصلا رابطه واژینال نبود یعنی بکارت دارم هنوز منتهی چون شک داشتم به اطراف واژن ریخته باشه۱ساعت ب ...

نه عزیزم باردار نمیشی مطمعن باش چون یک ساعت بعدش قرص رو خوردی. در ضمن بکارت نداری شما وقتی  رابطه جنسی به هرنوعی برقرار بشه اون شخص دیگه باکره نیست 😊بهتره بگی هنوز دخول رو تجربه نکردم. یا هنوز رابطه واژینال نداشتم. اون چیزی هم که به اسم بکارت شناخته شده بین ماها هایمن هستش که خودش سوراخ داره و راهش بازه و خون پریود میاد بیرون و اگر مایع منی روی واژن هم ریخته بشه احتمال بارداری هست اما خیلی کمه درهرصورت واژن جاروبرقی که نیست اونارو بکشه تو خودش. میدونم که اینارو میدونی اما خواستم یادآوری کنم😁❤️

میدونم عزیزم منم منظورم دقیقا همین بود😁

به عنوان یه دوست پیشنهاد میکنم برنامه ایمپو یا لونا رو نصب کنی تا از تایم باروری بالا و تخمک گذاریت مطلع بشی و بدون کدوم روزها روز امن هستش و راحتتر بتونی با نامزدت خوش بگذرونی. در ضمن پیج vaginismus.ir رو فالو کن که عالیه💕