2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گرگان عالیه  خوش بگذره هیرکانا جای خوبیه برید

استان گلستان خانم ها لباس محلی 

مثل سریال بازی نقاب ها میپوشن یا فیلم اغراق کرده ؟

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        
استان گلستان خانم ها لباس محلی  مثل سریال بازی نقاب ها میپوشن یا فیلم اغراق کرده ؟

نه والا 😐 همه عادی لباس میپوشن

فقط ترکمن‌ها که توی شهرهای نزدیک مرز ایران و ترکمنستانن اکثر لباس ترکمنی میپوشن

من دخترِ ایرانم✨
نه والا 😐 همه عادی لباس میپوشن فقط ترکمن‌ها که توی شهرهای نزدیک مرز ایران و ترکمنستانن اکثر لباس ت ...

مگه همه مردم استان گلستان ترکمن نیستن ؟

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        
مگه همه مردم استان گلستان ترکمن نیستن ؟

یعنی شما درباره مردم کشور خودت اطلاع نداری ک اینو میگی

استان گلستان ۷۰% محلی و فارسن

سیستانیم هم زیاده که فارسی صحبت میکنن

فقط شهرهای اق قلا و گمیشان و بندرترکمن اکثر ترکمنن

من دخترِ ایرانم✨
 یعنی شما درباره مردم کشور خودت اطلاع نداری ک اینو میگی استان گلستان ۷۰% محلی و فارسن سیستا ...

یعنی سیستانی ها مهاجرت کردن اومدن گلستان ؟

واقعا نمی دونستم