2777
2789

سلام دوستان

نتیجه ایی ک میخواستید رو از ام ار ای گرفتید؟؟ یعنی مشکل مشخص شده؟؟

من مشکوکم به اندومتریوز و دویستتت بار سونو دادم هیچییی نبوده حتی یه کیست کوچیک

ازمایش تومور مارکر هم دادم هیچی نبود

مجبورم برم ام ار ای 😞😞😞🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

میترسم توی ام ار ای هم هیچی مشخص نشه و دلیل اینهمه دردم رو نفهمن....

ممکنه مشخص نشه با ام ار ای هم؟؟؟

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ام ار ای هرجا نرو

جایی برو که چندتا رادیولوژیست تایید کنند

تفسیرش رو هم کسی انجام بده که تخصص شکم و لگن بدونه

بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خورد، ببین چی میشه اون کس که یه جو از حق مردم خورد، کسایی که تو این دنیا حساب مارو پیچیدن، یه روزی هرکسی باشن حساباشونو پس میدن، عبادت از سر وحشت واسه عاشق عبادت نیست، پرستش راه تسکینِ پرستیدن تجارت نیست، سرِ آزادگی مردن ته دلداگی میشه، یه وقتایی تمام دین همین آزادگی میشه، کنار سفره خالی یه دنیا آرزو چیدن، بفهمن آدمی، یک عمر بهت گندم نشون میدن، نزار بازی کنن بازم برامون با همین نقشه، خدا هرگز کسایی رو که حق خوردن نمی‌بخشه، کسایی که به هر راهی دارن روزیتو میگیرن، گمونم یادشون رفته همه یک روز میمیرن، جهان بدجور کوچیکه همه درگیر این دردیم، همه یک روز میفهمن چه جوری زندگی کردی
اگه تهرانی برو پیش دکتر رضا سعادت یه سونوهای مخصوصی داره که تشخیص میده تا جایی که یادمه از ام ار ای ...

چون مجردم سونو معمولی میتونم بدم بنابراین پیش اقا هم میتونم برم

اگر نتیجه نده همینکارو میکنم مرسیییبیی ار معرفیت قشنگم همیشه سلامت باشی هم خودت هم عزیزانت❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍

ولی واقعاااا امیدوارم ام ار ای جواب بده خستههه شدم

بخدا ۳ ساله این دکتر زنان ها بدن منو نابود کردن

۲ سال رو با جملات مثل عادیه و چمیدونم ازدواج کن درست میشه هدر دادن بدن من با امپولای مسکن نابوددددد شد

تازهههه بعد اینهمه مسکن و امپول و درد کشیدن و فلج شدن زندگیم و از دست دادن کارم

دارن میگن مشکوکی به اندومتریوز و سونو نشون نداده برو ام ار ای😐😐😐

بخدا خسته شدم یعنی وقت دکترمم گرفتم بعد ام ار ای

اگر جواب نده میگم امپول یائسگی بده چند ماه بدنم استراحت کنه🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

چون مجردم سونو معمولی میتونم بدم بنابراین پیش اقا هم میتونم برم اگر نتیجه نده همینکارو میکنم ول ...

اره ام ار ای که خوبه انجام بدی

منم یکی از اشناهای مجردم داشت که دکتر گفته بود برو به جای سونوی واژینال رکتال انجام میدن یعنی از پشت سونو میکنن 

ام ار ای هرجا نرو جایی برو که چندتا رادیولوژیست تایید کنند تفسیرش رو هم کسی انجام بده که تخصص شکم ...

جایی ک میرم انگار خوبه زیاد میرن چون خیلی شلوغه

پدررررررر در میارن تا وقت بدن

از کیه من وقت گرفتم هیچ جا وقت نمیدن

برای تفسیرش مرسییییییی که قشنگ راهنماییم کردی❤️❤️❤️

پس قبل دکتر زنان پیش چه دکتری ببرم دقیق؟؟؟

توی برنامه اسنپ دکتر هم میتونم نشون بدم؟؟ عکس بگیرم زیر نور بفرستم

چون اونجام خیلیییی متخصص هست

من ام ار ای لگن دادم، لگنم درد میکرد، سر استخوان رانم، هیچی نشون نداد این دفعه ام ار ای کمر دادم دید ...

برا شما با تزریق بود یا بدون تزریق؟؟

جایی ک میرم انگار خوبه زیاد میرن چون خیلی شلوغه پدررررررر در میارن تا وقت بدن از کیه من وقت گرفتم ...

شلوغی ملاک نیست

یکی از دوستانم میگفت باید برای هر ام ار ای نیم ساعت وقت بگذارند، نه هر یک ربع یه مریض فقط پول بگیرند

پزشک ها هم اصلا عکسها رو نگاه نمیکنند فقط همون نتیجه تفسیر رو می بینند.

اگر کیفیت عکس ها قابل قبول باشه اساتید رادیولوژی (دانشیار)که تخصص مربوطه داشته باشند، بازخوانی رو انجام میدن فقط حضوری فایل عکسها رو باید ببری و 400هزینه اش هست حدودا

قبل از همه اینها اگر مرکز قابل اعتمادی برای ام ار ای بری نیاز به این هزینه های مجدد نیست

حتما از خود دکترهای رادیولوژیست و سونوگرافی ها سوال کنید

بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خورد، ببین چی میشه اون کس که یه جو از حق مردم خورد، کسایی که تو این دنیا حساب مارو پیچیدن، یه روزی هرکسی باشن حساباشونو پس میدن، عبادت از سر وحشت واسه عاشق عبادت نیست، پرستش راه تسکینِ پرستیدن تجارت نیست، سرِ آزادگی مردن ته دلداگی میشه، یه وقتایی تمام دین همین آزادگی میشه، کنار سفره خالی یه دنیا آرزو چیدن، بفهمن آدمی، یک عمر بهت گندم نشون میدن، نزار بازی کنن بازم برامون با همین نقشه، خدا هرگز کسایی رو که حق خوردن نمی‌بخشه، کسایی که به هر راهی دارن روزیتو میگیرن، گمونم یادشون رفته همه یک روز میمیرن، جهان بدجور کوچیکه همه درگیر این دردیم، همه یک روز میفهمن چه جوری زندگی کردی
شلوغی ملاک نیست یکی از دوستانم میگفت باید برای هر ام ار ای نیم ساعت وقت بگذارند، نه هر یک ربع یه مر ...

چقدرررر به موقع ریپلای کردی عزیزم

دقیقااااا دیشب با بدبختی و معطلی زیاد ام ار ای دادم البته بدون تزریق

با تزریق هم داشتم ترسیدم گفتم اگر نیاز بود میرم جای بهتر باز

ای کاش زودتر میفهمیدم اینو ک دکترا عکس نگاه نمیکنن

امروز صبح رفتم یه دکتر زنان گفت صبر کن تفسیرش بیاد😐😐😐😐 گفتم خببببب عکس رو ببین !!!

گفت نمیتونم

به مسئول رادیولوژی گفتم میگفتش این مشکل زنانه خانوم ما از کجا تشخیص بدیم ک چجوریه داستان😐😐😐 

عکس بنظرم اوکی بود چون من خیلییییی لاغرم واضح افتاده حس میکنم

حالا امیدوارم تفسیرش دقیق باشه

برای اولین بار واقعا ترسناک بود برام

هدفونی ک دادن خیلییی جلوی صدا رو نمیگرفت من فک میکردم هیچی نباید بشنوم

همش ترسیده بودم نکنه صدا قراره از اینی ک هست بیشتر بشه با بازوهام محکم هدفونو رو سرم فشار میدادم

فک میکردم صدا خیلیییی بیشتر میشه ممکنه اسیب بزنه و اینا یه ایرادی توی هدفونشون هست

نگو عادی بوده و فهمیدم صدا همونقدره

بگذریم از اینکه کل بدنمو کردن داخل😐😂😂😂 حتی سرمم رفت داخل

و عجیب اینکه من دندون درد گرفتم

چقدرررر به موقع ریپلای کردی عزیزم دقیقااااا دیشب با بدبختی و معطلی زیاد ام ار ای دادم البته بدون تز ...

اینجا یه تاپیکی هست تجربه ام ار ای شکم و لگن خرداد1401، کامل توضیح داده

انشاءالله که چیزی نیست

سلامت باشی دوست عزیز🌻

اگه تهرانی برو پیش دکتر رضا سعادت یه سونوهای مخصوصی داره که تشخیص میده تا جایی که یادمه از ام ار ای ...

ام ار ای همیشه از سونو دقیق تره  لطفا اطلاعات غلط ندین

استارتر شما هم چرا اشتباه دعا میکنی ، انشالله که ام ار ای هم مشکلی نداشته باشه و درد هم خوب شه

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
اره ام ار ای که خوبه انجام بدی منم یکی از اشناهای مجردم داشت که دکتر گفته بود برو به جای سونوی واژی ...

دردموقع پریود داری ؟

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙