2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نمی دونم برا من از حساسیت به مایع لباسشویی بود چی بود

خیلی خارش داشتم 

همینجا خوندم  بتادین بزنید صبر کنید خشک بشه بعد بشورید ، من انجام دادم زودی برطرف شد

البته در کنارش ، آب نمک رقیق زدم ( نمک دریا )

قسم به روزی که دلت را می شکنند و جز خدا مرهمی نیست .
نمی دونم برا من از حساسیت به مایع لباسشویی بود چی بود خیلی خارش داشتم  همینجا خوندم  بتا ...

شرمتده نمک رو تو اب حل کردی تو تشت نشستی توش به منم توضیح بده

شرمتده نمک رو تو اب حل کردی تو تشت نشستی توش به منم توضیح بده

بله مقدار خیلی کمی نمک حل کردم بعد بدنمو باهاش شستم

تو تشت هم بنشیی دید نیست فقط نمک زیاد نباشه .

قسم به روزی که دلت را می شکنند و جز خدا مرهمی نیست .
متوجه نشدم  

اگر مشکل از کلیه هست خربزه بخورید پاکسازی بشید .

اگر عفونت زنانه هست شیاف عسل استفاده کنید.واگر ناحیه قرمز و سوزش دارد در محلول اب و سرکه بنشینید بعد شیاف عسل کنید 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
دوش واژینال اب سرکه

دوش واژینال خیلی مضره 

باعث میشه باکتری های مفید واژن از بین برن   باکتری های مفید ک از بین برن قارچ های مضرر تکثیر پیدا میکنن و مدام عفونت میگیره

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
2824
2823
2791
2779
2792