2777
2789
عنوان

کنکور

82 بازدید | 5 پست

دوستان ۲۰ روز مونده کنکور

نخوندم .نمیگم صفرم دوازدهمو ک واسه نهایی خوندم ولی بدون تست

دهمم قبل عید کامل با تست خوندم

ولی یازدهمو نخوندم

الان میخام مباحث مهمو بخونم .رشتم انسانیه

کدوم درسا رو بخونم

واسه عربی جزوه فلاح رو بخونم خوبه؟

میدونم احتمالش کمه ک فرهنگیان قبول شم 

چون امتحاناروهم گند زدم

ولی میخوام صد خودمو بزارم بعدا پشیمون نشم

ناراحت نشو ولی برای جمله اینکه میخوام صدمو بزارم بعدا پشیمون نشم یکم دیره

((...شمایی که میای میگی آقایون از خانوما باهوشترن چون بیشتر دانشنمدا و رتبه برترا مردن      .پس طبق این حرف سفید پوستاهم از سیاه پوستا باهوش ترن چون بیشتر دانشمندا و نخبه ها سفید پوستن🐱..اگه نکته رو نگرفتی تسلیت میگم بهره هوشی شما خیلی پایینه✋😿
ناراحت نشو ولی برای جمله اینکه میخوام صدمو بزارم بعدا پشیمون نشم یکم دیره

چرا

منی ک دی هیچی نخونده بودم حتی دوزدهمم بلد نبودم

یعنی صفر مطلق بودم

ولی میانگین درصدام ۳۰ بود بده؟

یعنی نمیتونم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا منی ک دی هیچی نخونده بودم حتی دوزدهمم بلد نبودم یعنی صفر مطلق بودم ولی میانگین درصدام ۳۰ بود ...

گلم دلبرم ..اخه میدونی توی انساتی ۹۰ درصد واسه فرهنگیان میخونن تو هم امتحانارو خراب کردی هم دوازدهمو نخوندی حتی امتحان نهاییاتم خراب کردی 

باید حداقل حداقل از ۵ یا۶ ماه ویش شروع میکردی

((...شمایی که میای میگی آقایون از خانوما باهوشترن چون بیشتر دانشنمدا و رتبه برترا مردن      .پس طبق این حرف سفید پوستاهم از سیاه پوستا باهوش ترن چون بیشتر دانشمندا و نخبه ها سفید پوستن🐱..اگه نکته رو نگرفتی تسلیت میگم بهره هوشی شما خیلی پایینه✋😿
گلم دلبرم ..اخه میدونی توی انساتی ۹۰ درصد واسه فرهنگیان میخونن تو هم امتحانارو خراب کردی هم دوازدهمو ...

خب وقتی نهاییا سخت بوده یقینا بقیه هم خراب کردن فقط من نیستم ک🥲

حالا میخونم شانسمو امتحان میکنم

خب وقتی نهاییا سخت بوده یقینا بقیه هم خراب کردن فقط من نیستم ک🥲 حالا میخونم شانسمو امتحان میکنم

دقیقا الن کاملا به شانست و هوشت بستگی داره