2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا گلم؟

گربم از شنبه غیب شده 😢 از بچگی بزرگش کردم دو سالشه

گربه 4 تا بچه داره 

سه تا خونه اونوری همسایه ام زایمان کرده 

از این میترسم همسایه ام گربم گرفته باشن ببرنش یه جا ردش کرده باشن😢😢

🐈‍⬛❤️🐾
دکتر بهم گفت غیرمفنامیک چیزی نخور باعث کیست میشه  منم هر ۶ ساعت دوتا مفنامیک ۵۰۰میزنم بالا🥹اخ ...

چشمت روز بد نبینه یبار دوتا مفنامیک خوردم بسکعهه درد داشتم ، یجوری غش کردم چون سابقه نداشتم هیچکس محلمم نداد مامانمم میگف طبیعیه حالا من از حال رفته بودمااا بیمارستانی شدم خلاصه ، دیگ از اون روز ب بعد مفنامیک رو واسه خودم حرام کردم

دلمان خواست نوش جان 🤤🌱

ممنون عزیزم 😊

سلام 🙋‍♀️حدودا 7،۸سالی میش که خواننده ی خاموشم بالاخره امشب تصمیم گرفتم ک عضو نی نی سایت بشم و بالاخره موفق شدم 😁😁دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است💔
چشمت روز بد نبینه یبار دوتا مفنامیک خوردم بسکعهه درد داشتم ، یجوری غش کردم چون سابقه نداشتم هیچکس مح ...

جدا؟؟چرا اخه

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

جدا؟؟چرا اخه

نمیدونم چرا اینجور شدم ، ولی دیگ اسم مفنامیک میاد میترسم ، هیچ وقتم دیگع نخوردم استامینفن میخورم 

میگن مفنامیک رو شکم خالی نخورید حتما باید معده پر باشه من غذا نخورده بودم دوتا هم قرص خوردم واسه همین فشارم افتاد و رو ب موت شدم😅😅😅 خلاصه خیلی بد بود از همه بدتر حرفای مامانم بود هی میگف چیزیش نیس طبیعیه این دردا و این حالش😂😂😂 ، هرچی میخاستم بگم من دارم بیهوش میشم از درد نمیتونسم حرف بزنم

نمیدونم چرا اینجور شدم ، ولی دیگ اسم مفنامیک میاد میترسم ، هیچ وقتم دیگع نخوردم استامینفن میخورم&nbs ...

احتمالا فشار رو میاره پایین چون منم میخورم یی حال میشم:/

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم