2777
2789
عنوان

تهرانی ها بیاید

176 بازدید | 22 پست

یک ماه دیگه می‌خوایم بریم تهران ، به نظرتون دربند خوبه بریم ؟ 

بعد بام تهران ارزش داره برای دیدن ؟ 

توی برنامه مون هست اینجا ها بریم : پارک آب و آتش و پل طبیعت _ برج میلاد _کاخ گلستان _ کلیسا

لواسان دوره از تهران ؟ و چقدر برای بازدیدش خوبه؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تونستید گلزار شهدای بهشت زهرا هم برید،  فوق العاده دنج و پر از ارامش هست. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

همش خوبه و ب ی بار دیدن قطعا می ارزند

ولی بزار بیاین با ترافیک اینجا از رفتن ب همه جا پشیمون میشین  

چند روز باید باشین تا ب همشون برسین

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا
کاخ سعد اباد و نیاوران برید کافه های قشنگی داره فضاشم عالیه نهج البلاغه ام خویه

آخه فقط پنج روز تهران هستیم و بین نیاوران و کاخ گلستان ، کاخ گلستان رو انتخاب کردیم ، شما خودت کدام رو انتخاب میکنی؟

ولی بزار بیاین با ترافیک اینجا از رفتن ب همه جا پشیمون میشین     چند روز باید باشین تا ب ...

آره می‌دونم آلودگی هوا و ترافیک زیاد داره . من پنج باری اومدم تهران اما جاهای دیدنیش رو ندیدم زیاد و فقط دو بار تئاتر رفتم و یه پارک 

ایران مال برین .لواسان هم مردم به خاطر آب و هوا ش میرن چیز خاصی نداره 

یعنی جاهای دیدنی نداره؟ 

بعد برای تئاتر دیدن ، تئاتر شهر خوبه ؟ یا توی یه سالن دیگه بلیط بگیریم؟ 

آخه فقط پنج روز تهران هستیم و بین نیاوران و کاخ گلستان ، کاخ گلستان رو انتخاب کردیم ، شما خودت کدام ...

من خودم سعد آباد رو دوست دارم

ولی گلستان هم قشنگه خیلی و به بازار بزرگ هم نزدیکه

دیبی جان من پگاهم ؛ اگر با کاربری دیگه هستی پیام بده دلم برات تنگ شده):
من خودم سعد آباد رو دوست دارم ولی گلستان هم قشنگه خیلی و به بازار بزرگ هم نزدیکه

نه بازار نمی‌خوایم بریم . گلستان رو عکس‌اش رو دیدم خیلی زیبا بود