2789

برای افسردگی نه هیچ کمکی نمیکنه معمولا

برای ازدواج و زندگی زناشویی و ازین مدل مسائل خیلی خوبه

🚩🇮🇷کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 🇮🇷 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برای افسردگی نه هیچ کمکی نمیکنه معمولا برای ازدواج و زندگی زناشویی و ازین مدل مسائل خیلی خوبه

به درمان افسردگی من کمک کرد، البته روانپزشک و روانشناس همزمان. 

Bibliophile_Heliophile_Epistemophile
به درمان افسردگی من کمک کرد، البته روانپزشک و روانشناس همزمان. 

من نسبت به تجربه خودم گفتم 

🚩🇮🇷کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 🇮🇷 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام کلا روان درمانی یکی از راه های موثر برای ادامه زندگی است، بیماری های روانی بعضا مثل سرماخوردگی برای همه ما پیش میان، ما هم ممکنه مثل بقیه کسی رو از دست بدیم، شکست بخوریم، و ....
درمان دارویی و روانشناختی باید با هم باشه، به جز بیماری های سخت روانپزشکی مثل اسکیزوفرنی که فقط با دارو درمانی کنترلش میکنن...
پیشنهاد میکنم اگر میخای از روانپزشکی استفاده کنی بدون روان درمانی به درد نمیخوره، و برعکسش هم هست...

توی مشاوره هم من مرکز روانشناسی و مشاوره دانشگاه شهید بهشتی روانپزشکش دکتر نخعی (02144664071) و مرکز روانشناسی و مشاوره شیوا روانپزشکش دکتر فرزانه پویافر (02188257030) رو معرفی میکنم بهتون..

من خودم پیش دکتر علیرضا جبری رفتم و به هر کسی از دوستان و آشناهامون معرفی کردم راضی بودن. واقعا یکی از بهترین روانپزشک های تهران هست که می شناسم. مطب شون سمت زعفرانیه است من شماره تماس شونو برات میذارم.
۰۲۱۲۲۰۱۶۶۹۳ –  ۰۲۱۲۲۰۱۲۳۳۶