پدرشوهرم یه زمین گذاشته رفته خدا رحمتش کنه ک در حال حاضر ب شوهرم ۳ میلیارد میرسه و ما خونه داریم ولی بالای خونه مادرشوهرمه و اسانسور نداره طبقه سوم .میگم ک برادرشوهرم گفته ۱۱ میلیارد میخان زمینو بفروشم یانه؟شوهرم همش مخالفت میکنه و من مشورت میدم ک با ۳ میلیارد ی خونه بخر هرچند کوچیک ولی از شراکت دربیایم و خودمون هروقت خاستیم بفروشیم و یک خونه بخریم میگ تو دخالت نکن تو ازث من😐آخه مگه ارث من و تو داریم؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!میگم ک نظر شما چیه؟نظر بدم یا چی آخه دیگ خسته شدم هی دور هم جمع میشن و در مورد شراکت زمین و فروشش حرف میزنن
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
جدایی که خیلی بهتره اما وقتی اینجور گفته شماهم دیگه چیزی نگو به هرحال اون ارث درواقع خودش میتونه تصمیم بگیره مامان منم وقتی ارث شو گرفت یه ماشین برا خواهرم خرید بقیه شو داد یه خونه به اسم خودش بابام دخالتی نکرد که میخواد چکار کنه
شبهایی در زندگیام بود که خیال میکردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد، اما صبح شد..