2821
2789
عنوان

ارث شوهرم

436 بازدید | 16 پست

سلام خانوما

پدرشوهرم یه زمین گذاشته رفته خدا رحمتش کنه ک در حال حاضر  ب شوهرم ۳ میلیارد میرسه و ما خونه داریم ولی بالای خونه مادرشوهرمه و اسانسور نداره طبقه سوم .میگم ک برادرشوهرم گفته ۱۱ میلیارد میخان زمینو بفروشم یانه؟شوهرم همش مخالفت میکنه و من مشورت میدم ک با ۳ میلیارد ی خونه بخر هرچند کوچیک ولی از شراکت دربیایم و خودمون هروقت خاستیم بفروشیم و یک خونه بخریم میگ تو دخالت نکن تو ازث من😐آخه مگه ارث من و تو داریم؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!میگم ک نظر شما چیه؟نظر بدم یا چی آخه دیگ خسته شدم هی دور هم جمع میشن و در مورد شراکت زمین و فروشش حرف میزنن 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چون مخالفه میگه دخالت نکن موافق بود میگف چه نظر خوبی دمت گرم🤣🤣

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ

چون دوست ندارم روزی خدایی نکرده  شوهرم برای ارث من چرتکه بندازه منم به مال  و داراییش و ارثی که از باباش قرازه بهش برسه کاری ندارم  

نرو بشین خونت وقتی قراره جمع بشن بگو به من ربطی نداره از ارث بابات برین خودتون صحبت کنین 

جدایی که خیلی بهتره اما وقتی اینجور گفته شماهم دیگه چیزی نگو به هرحال اون ارث درواقع خودش میتونه تصمیم بگیره مامان منم وقتی ارث شو گرفت یه ماشین برا خواهرم خرید بقیه شو داد یه خونه به اسم خودش بابام دخالتی نکرد که میخواد چکار کنه 

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..
جدایی که خیلی بهتره اما وقتی اینجور گفته شماهم دیگه چیزی نگو به هرحال اون ارث درواقع خودش میتونه تصم ...

اخه من بهش پیشنهاد بهتر میدم ک جداشه از شراکت کلا میدونی تو قضیه ازث جنبه نداره و نمیدونه ک عمر ما میره

اخه من بهش پیشنهاد بهتر میدم ک جداشه از شراکت کلا میدونی تو قضیه ازث جنبه نداره و نمیدونه ک عمر ما م ...

حق باشوهرته، چه تو ارث زن چه تو ارث مرد نباید طرف مقابل دخالت کنه، خوشت میاد شوهرت بعدا واسه ارث بابات تصمیم بگیره؟

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز