2821
2789
عنوان

مادرشوهر😑😑😑

308 بازدید | 18 پست

چیکار کنم😪

کلی سبزی خریدم تو ماشینه زنگ زد گفت بیاین اینجا منم روم نشد بگم نه آخه فردا میخوان برن مسافرت 

سبزی هام خراب میشه اگه تو ماشین بمونه ؟

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد دو‌ سالگی پسر کوچولوم🧿🧿

ببر اوجا تمیز کمکت کنن تمیز کن 

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

الان گناه مادرشوهرت چیه از کجا میدونست تو کلی سبزی خریدی میگفتی کار دارم نمیتونم بیام

گناهش اینه که یکبار میگم نه اصرار میکنه منم روم نمیشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چون احتمالا کار دارن سبزی ها رو نبر  بذار یخچال یکم بهش آب بزن فردا پاک کن

اره منم بخاطر همین نمیبرم اخه گفت کارتون دارم 

بعد فشارشم میره بالا وقتی تمیز میکنه 

منم باردارم مجبورم بشینم پاک کنم سختمه ولی خونه خودم لم میدم 😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه نمیتونه فشارش میره بالا

خوب خودت اونجا تمیز کن مگ چی میشه خونه ی خودت یا اونجا نداره هم میری اونجا اونا ناراحت نمیشن هم کارات رو میتونی انجام بدی

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز