2777
2789
عنوان

برنامه نویسی

116 بازدید | 15 پست

درمورد تحصیل و درآمد برنامه نویسی اطلاعاتی دارید؟ تجربی‌ام هیچی هم ازش نمیدونم اصن توی دانشگاه ها تدریس میشه؟ از گرایش های رشته کامپیوتر میشه بهش رسید؟ کارش چجوره حدودا چند ساعت از وقتمو میگیره و قرارداد کاریش ماهانس‌ یا سالانه؟ کلا هر چی میدونید میشه بگید🧡

🌟نوری از یَزدان بَر رُخَت تابان🌟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم لایک کنید 

میشه برا خوشبختم صلوات بفرستید این نوشته ها پایین رو پاک نکردم که یادم بمونه امروز ۱۴۰۲/۴/۱۱ خبر خوش بارداریم بود ، برا همه منتظران دعا میکنم خدا حاجت رواشون کنه ، برا تو دلیم برا سلامتیش صلوات بفرستید . تیکر بارداری واسه دلخوشیم زدم از امروز ۱۴۰۲/۲/۲۴ منتظر معجزه خداوند هستم برام دعا کنید خداوند ب منم فرزندانی سالم و صالح عطا کنه خدایا من خیلی جاها الوعده وفا کردم ، تو گفتی ی قدم بیام تو ده قدم میای، اما انکار من ده قدم هم بیشتر اومدم پس تو کجایی خدای من 

سخته

پشتکار زیادی میخواد تا قشنگ یاد بگیری

تو رشته کامپیوتر هست ولی اگه بخوای برنامه نویسی فقط یاد بگیری آموزشگاهای مهندسی دوره هاشو برگزار می کنن

ساعت کاریشم بستگی داره به این که کجا باشی

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//با عرض معذرت،من حافظه ضعیفی دارم و کاربریا یادم نمیمونه.اگه نشناختمتون عذر میخوام//تمایلی به صحبت های نامربوط تو تاپیک های دیگران ندارم چون باعث ناراحتی استارتر میشه،در صورتی که شعور دارین لطفا رعایت کنین//در کمال بی احترامی،هیچ گونه تمایلی به هم صحبتی با مردای عضو سایت ندارم.نه ریپ بزنین،نه تو تاپیکم بیاین،نه لایک کنین.

توی دانشگاه تدریس میشه 

میتونم از تجربی بدون کنکور بخونمش؟ دانگشاه چجور تدریسش‌ میکنه اول باید کامپیوتر بخونم یا مستقیما تدریسش میکنن؟

برنامه نویسی یه شغل هست و شخصی که برنامه نویسی می‌کنه میشه برنامه نویس..تو دانشگاه جز درسهای رشته کامپیوتر هست ( گرایش نیست) ولی کافی تدریس نمیشه.باید کلاس بیرون برید و کلی تمرین کنید. برنامه نویسی شاخه های مختلف دارید..مثلا طراحی سایت یا نرم افزار موبایل یا ویندوز و...در ضمن اعصاب فولادین سر و کله زدن با باگ و ارور هم باید داشت

ببخشید میپرسم ..قبل انتخاب رشته دبیرستان مبدونستبددیه شغلی تحت عنوان برنامه نویس هست و رفتید تجربی ؟

اطلاعاتی ازش نداشتم تاره شناختمش

سخته پشتکار زیادی میخواد تا قشنگ یاد بگیری تو رشته کامپیوتر هست ولی اگه بخوای برنامه نویسی فقط یاد ...

بنظر خودتون از دانشگاه بخونم بهتره یا آموزشگاه

هر دوشه

وقتی هیچی ازش نمیدونی پس چطوری میگی علاقه داری؟

نمیخوام تو ذوقت بزنما

ولی چیزی نیس که همه خوششون بیاد و فقط مد شده که تبلیغشو بکنن و مردم فک کنن کار همه پسندیه

برنامه نویسی جوریه که میتونی واردش بشی و حالت ازش به هم بخوره،انقدر یه جاهایی سخته و عصبیت می کنه

اول ببین توش چطوری ای و دوس داری چه حرفه ایو دنبال کنی

بعد میفهمی که علاقه داری یا نه

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//با عرض معذرت،من حافظه ضعیفی دارم و کاربریا یادم نمیمونه.اگه نشناختمتون عذر میخوام//تمایلی به صحبت های نامربوط تو تاپیک های دیگران ندارم چون باعث ناراحتی استارتر میشه،در صورتی که شعور دارین لطفا رعایت کنین//در کمال بی احترامی،هیچ گونه تمایلی به هم صحبتی با مردای عضو سایت ندارم.نه ریپ بزنین،نه تو تاپیکم بیاین،نه لایک کنین.

بنظر خودتون از دانشگاه بخونم بهتره یا آموزشگاه

خب رشته کامپیوتر تو دانشگاه فقط برنامه نویسی نیست و چیزای دیگه ای هم داره

و اینم بگم که فکر نکن تو دانشگاه استاد میاد خیلی از پایه بهت برنامه نویسیو یاد میده.اونجا بیشتر یادگیری به عهده خودته.

اگه فقط فقط برنامه نویسی میخوای و درسای کامپیوترو علاقه نداری از آموزشگاه

برنامه نویسی بیشترش نیاز به تلاش خودت داره،اونم تلاش خیلی زیاد

برنامه نویسی یه شغل هست و شخصی که برنامه نویسی می‌کنه میشه برنامه نویس..تو دانشگاه جز درسهای رشته کا ...

وای دقیقا خیلی اعصاب میخواد

من واقعا یادم نمیره که سر یه پروژه سی پلاس پلاس داشتم بیماری اعصاب و روان میگرفتم😂😂

یا مکانیزمایی که تو پایتون شبیه سازی میشدن لاکردارا😭😭

همین الان یادم اومد دل پیچه گرفتم

وای دقیقا خیلی اعصاب میخواد من واقعا یادم نمیره که سر یه پروژه سی پلاس پلاس داشتم بیماری اعصاب و رو ...

من برنامه نویس نیستم ولی کلا خیلی شغل سختیه..خودم IT خوندم هیچ وقت برنامه نویسیم خوب نبود