2777
2789
عنوان

کراشممم😁

143 بازدید | 16 پست

آقا پسری که بحث عشق و علاقه میشه کلا موضوعو عوض میکنه و هیچ جوره علاقع رو گردن نمیگیره

ولی چند سال پیش دوستت داشته اما یه موضوع هایی پیش میاد هرکی میره سراغ زندگی خودشو هرکیم تو رابطع میره

حالا بعددد چند سال مجددا باهم حرف میزنیم

خیلییییییم حرف میزنیم

امل کل حرفا شوخی طوره حتی راجب مسائل جنسی

امااا هیچ جوره عشق و علاقه رو گردن نمیگیره

حالا سوال من اینه که آیا ممکنه بعد ی مدت بیرون رفتن و صحبت کردن علاقه مند بشه

..

اینم بگم ک یه موضوع بد تو زندگیش ب وجود اومد کع شغل و ماشینش و اینلرو از دست داد و الان شرایط روحی خوبی نداره

خب شاید اصلا آمادگی ورود به یه رابطه رو نداره و ممکنه هم حالا حالاها نخواد وارد یه رابطه بشه

به تو هم بستگی داره بتونی مجابش کنی یا نه 

ولی خب نشدن رو هم در نظر بگیر که بعدا شوکه نشی 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگرم شوهر بشه شوهر خوبی نمیشه بی خیالش شو

از کجا میدونی وقتی هیچ شناختی از طرف نداری 😐

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

اوایل با پارتنرم به همین صورت بودیم 

مدام شوخی و گردن نگرفتن  

ولی الان یه مدته تو رابطه ایم 

یکم زمان لازمه کم کم شرایط عوض میشه عجله نکن

به اینم بستگی داره که شما چقدر تغییرش میدی 

اوایل با پارتنرم به همین صورت بودیم  مدام شوخی و گردن نگرفتن   ولی الان یه مدته تو رابطه ...

من حتی بهش سربسته گفتم میتونیم ی رابطه رو شروع کنیم 

ولی اونم گف کی بدش میاد آدمی مث تو توزتدگیش باسه

ولی من ک نمیتونم وارد رابطه بشم چون تو زندگیم چیزای دیگ الان مطرحع و ب اون مشکلاتش اشاره کرد

من حتی بهش سربسته گفتم میتونیم ی رابطه رو شروع کنیم  ولی اونم گف کی بدش میاد آدمی مث تو توزتدگ ...

پس صبر کن شرایطش بهتر بشه 

خودشم اشاره کرده الان درگیری های مهم تری داره بهش حق بده بذار وضعیتش بهتر بشه خودش درخواست میکنه

از لحاظ روحی که واقعا اوضاع خوبی نداره🥲

میتونی این ریسک رو بپذیری صبر کنی البته باید آسیب‌های بعد نشدن رو هم در نظر بگیری یا کلا بیخیالش بشی

پس صبر کن شرایطش بهتر بشه  خودشم اشاره کرده الان درگیری های مهم تری داره بهش حق بده بذار وضعیت ...

خب مشکل اینه این شوخیاش راجب مسائل جنسی و اینک ببینمت گازت میگیرم و این حرفاش همش این فکر و میندازه تو سرم ک اگ صرفا همینو بخواد چی

اون همه بالا توضیح داده درموردش.ندیدی؟

یه سری توضیحات سر بسته ممکنه هر کدوم اونا دلایل خودشونو داشته باشن منو شما تو جایگاهی نیستیم که مطمئن بگیم میتونه شوهر خوبی باشه یا نه

یه سری توضیحات سر بسته ممکنه هر کدوم اونا دلایل خودشونو داشته باشن منو شما تو جایگاهی نیستیم که مطمئ ...

عزیزم طبق تجربه گفتم این توضیحات رو من خودم تجربه کردم شوهرخوبی نشد برام گلم به همین خاطر گفتم.انشالله که ایشون اینجوری نباشن

عزیزم طبق تجربه گفتم این توضیحات رو من خودم تجربه کردم شوهرخوبی نشد برام گلم به همین خاطر گفتم.انشال ...

به هرحال همه که مثل هم نمیشن 

شاید شبیه تجربه شما بشه شاید نشه

حالا بیخیالش موفق باشین

خب مشکل اینه این شوخیاش راجب مسائل جنسی و اینک ببینمت گازت میگیرم و این حرفاش همش این فکر و میندازه ...

اینو شما باید تشخیص بدی با توجه به شناختی که ازش داری 

اینکه این حرفا صرفا شوخیه و میخواد سربه سرت بذاره یا هدفی پشت حرفاش داره 

تو رفتاراتش دقیق تر شو جواب سوالتم پیدا میکنی 

و اینم به مرور مشخص میشه حالا که درخواستی برای دوستی نداده راحت تر میتونی تصمیم بگیری که ارتباطتتون رو ادامه بدی یا نه