2777
2789
عنوان

گرم نگه داشتن بچه

544 بازدید | 13 پست

تو رو خدا نوزادو زیاد گرم نکنید ی خانمی تو این افتاب بچه پتو پیچیده زیر چادر لباش خشکه خشک بود

دختر خود منم مادرم هی پوشوند اب بدنش تموم شده بود کلیه اش اسیب دید

ی لایه لباس بیشتر از مادر

الانم گرمه پتو نمیخواد

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی از کجا فهمیدین کلیه اش آسیب دیده؟؟؟نگران شدم

عفونت ادراری گرفت تو بیمارستان سونو دادن

دکتر گفت کم ابی بوده و عفونت با دارو خوب شد

گفت اینقدر یچه رو کرم میکنن که اب بدن بچه کم میشه

عفونت ادراری گرفت تو بیمارستان سونو دادن دکتر گفت کم ابی بوده و عفونت با دارو خوب شد گفت اینقدر یچ ...

میگم یعنی از روی سونو فهمیدین کلیه آسیب دیده؟؟؟آخه دختر منم پارسال بدجور مریض شد اسهال واستفراغ شدید داشت آب بدنش کم شده بود نگران شدم که نکنه کلیه اش چیزی شده باشه

میگم یعنی از روی سونو فهمیدین کلیه آسیب دیده؟؟؟آخه دختر منم پارسال بدجور مریض شد اسهال واستفراغ شدید ...

بله از سونو فهمیدم

ببر دکتر حتما پیگیری کن

ولی اگر سرم گرفته باشه نگران نباش

بله از سونو فهمیدم ببر دکتر حتما پیگیری کن ولی اگر سرم گرفته باشه نگران نباش

دوروز اول دکتر سرم ننوشت بردیم یه دکتر دیگه چون خیلییی بی‌حال بود همین که نگاش کرد گفت این آب بدنش کم شده یه سرم بزرگ نوشت بردیم زدیم براش نمیدونم چرا بعضی دکتر اینقد پول میگیرن ولی داروی درست نمیدن اصلا الان خیلی نگران شدم