2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه درحد همون کمربند ابی باشی نه ادامشو میری اگ افت کرده باشی کمربندنارنجی یاهمون سفید ممکنه بگه باید ببندی من چیکارکنم دخترمو ۳سالشه بذارمش تکواندواینده داره؟یا بذارم ژیمناستیک

اگه درحد همون کمربند ابی باشی نه ادامشو میری اگ افت کرده باشی کمربندنارنجی یاهمون سفید ممکنه بگه بای ...

قطعا تکواندو بهتره ولی یکم زوده براش بزار بزرگ ترشه بعدبزار

قطعا تکواندو بهتره ولی یکم زوده براش بزار بزرگ ترشه بعدبزار

چرا تکواندوبهتره؟من اصلا سردرنمیارم میخوام یچی باشه اینده دارباشه براش قد دخترم نسبت به سنش بلنده وشدیدابدن نرمی داره وچون باباش بلنده احتمالا قدبلندباشه باتوجه به این بگین چی بره چه کلاسی بذارم میخوام اگه علاقه داشت کامل بره همه دوره هارو 

چرا تکواندوبهتره؟من اصلا سردرنمیارم میخوام یچی باشه اینده دارباشه براش قد دخترم نسبت به سنش بلنده وش ...

اخه تکواندو یه رشته پر طرفداره اگه دخترتون ادامه بده به امید خدایروز مربی میشه خودش کلیم شاگرد میاد براش ژیمناستبک بنظرم ورزش بدرد بخوری نیست

اخه تکواندو یه رشته پر طرفداره اگه دخترتون ادامه بده به امید خدایروز مربی میشه خودش کلیم شاگرد میاد ...

ممنون عزیزم امیدوارم همینطور که میگی اینده روشنی داشته باشی مرسی بابت راهنمایی

اخه تکواندو یه رشته پر طرفداره اگه دخترتون ادامه بده به امید خدایروز مربی میشه خودش کلیم شاگرد میاد ...

دیگه چه رشته هایی اینده داره بنظرتون بغیر زبان چون بامتدامینی امیدوارم دوزبانه بشه فعلا فارسی هم درست صحبت نمیکنه😁

ممنون عزیزم امیدوارم همینطور که میگی اینده روشنی داشته باشی مرسی بابت راهنمایی

خواهر خودم تجربشو دارم مطمئن باش ازهمین بچگی بفرستی باشگاه به خیلی جاها میرسه اگه ادامه بده

خواهر خودم تجربشو دارم مطمئن باش ازهمین بچگی بفرستی باشگاه به خیلی جاها میرسه اگه ادامه بده

مربی گفته ماهی۲۵۰ بنظرت خوب اموزش میده؟کم نبست۲۵۰؟نکنه کارش خوب نیست اما گفتن قهرمان استانمون تورده ۶سال همین مربیش بود

برا بچه کاراته هم خیلی خوبه

کاراته بچه ها همسایمون میرن هیچی بلدنیستن اخه انگاربچه بازیه ۵ ۶ نفری میرن اما یه ضربه میگم بزنید بلدنیستن هیجکدومشون همشونم چاقن