2777
2789
عنوان

وسواس شدید

425 بازدید | 15 پست

داغونم کرده دیگه از زندگی افتادم

میرم بیرون سوار ماشینایه بیرون میشم و به پول دست میزنم همش فکر میکنم سرتاپام آلوده شده

کرایه تاکسی دادم امروز یهو دیدم رو پوله چندتا لک شبیه خون بود بعدشم با همون دستی که به پول زده بودم زدم به کیف و لباسام و ... احساس میکنم آلوده شده جوری که بشورمشونم باز دلم نمیچسبه

چیکار کنم 

خیلی بده،نابودکنندس

' میگفت: ایران تنها کشوریه که اگه مردمش برای حمایت از کشورهای دیگه به خیابان بیایند حماسه آفریدند، اما اگر برای دفاع از حق خودشان به خیابان بیایند،آشوبگر،فتنه گر و خائنن... من از نسل اعراب نیستم،من از نسل پدرم کوروش بزرگم👑(:

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینطوری بودم تو این گرونی کلی لباس انداختم دور الان وقتی میبینم نمیتونم جایگزین کنم دیگه از اینکارا نمیکنم خیلی لباسای نو وخوبم بخاطر وسواس انداختم دور تا جایی ک لباس خونه هام شد ۲ تا دونه وسواس خیلی خیلی بده 

شمام رو اینجور چیزا وسواسی؟ یا جوره دیگه س؟

من وسواسم رو دستشوییه.حس میکنم اکثرا به خصوص پسرا تمیز نمیرن دستشویی.خودشونو نمیشورن دستشونو نمیشورن و حس میکنم همه خونشون کثیفه و وقتی میان خونه من خونه منم کثیف میکنن.ولی واقعا دیگه جون ندارم هی فرش بشورم مبل بشورم وسیله جابجا کنم...

من وسواسم رو دستشوییه.حس میکنم اکثرا به خصوص پسرا تمیز نمیرن دستشویی.خودشونو نمیشورن دستشونو نمیشورن ...

آدم فرسوده میشه واقعا

من پوست به دستم نمونده از بس شستم

جوری شده بدم میاد از خونه برم بیرون با اینکه کلی کار دارم 

آدم فرسوده میشه واقعا من پوست به دستم نمونده از بس شستم جوری شده بدم میاد از خونه برم بیرون با این ...

واقعا.اما بزن به بیخیالی .من این ماه اونقد مهمون دعوت کردم،فقط بخاطر اینکه وسواسم عادی شه برام.چون خودم دارم میبینم چقد اذیت میشم.شمام برو بیرون بزا وسایلت بخوره اینور و اونور و تمیز نکن بعدش.اولاش فوق العاده سخته ولی بعد کم کم بهتر میشه ادم

واقعا.اما بزن به بیخیالی .من این ماه اونقد مهمون دعوت کردم،فقط بخاطر اینکه وسواسم عادی شه برام.چون خ ...

دارم کار میکنم رو خودم فعلا امیدوارم بهترشم 

از زندگی عقب موندم 🥺