هاجججر مدیر استارتر عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 662 عنوان مقاله نویسی 83 بازدید | 4 پست سلام دوستان عزیزم اگر کسی در طول زمان دانشجویی خودش مقاله نوشته و مورد تایید اساتید و دانشگاه بود میشه راهنمایی کنه منو که چطور باید چکار کرد و یه مقاله سطح بالا و قوی ارائه کرد از کجا باید شروع کنم 1402/03/25 | 15:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زیتون_پرورده_اصل عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 46862 به استاد راهنمات و استادی که روش نظارت داشته بگو خودشون راهنماییت می کنن 🤍💍//با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.من سه ساله متاهلم مرتیکه مشکوک زاده،درخواست نده!
هاجججر مدیر استارتر عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 662 به استاد راهنمات و استادی که روش نظارت داشته بگو خودشون راهنماییت می کنن اخه کلاسای تخصصی ما همش غیر حضوری کسی نیست که ازش بپرسم
هاجججر مدیر استارتر عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 662 من چون قصد مهاجرت دارم برای مقطع کارشناسی ارشد میخوام از الان رزومه قوی داشته باشم
زیتون_پرورده_اصل عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 46862 اخه کلاسای تخصصی ما همش غیر حضوری کسی نیست که ازش بپرسم خب استادات تو دانشگاه مگه دفتر ندارن؟هیئت علمی یه دانشگاه حضور دارن یه روزایی دیگهایمیل بزن با استادت قرار حضوری بذار و برو ببینش و صحبت کنمقاله نویسی و چاپش مراحل زیادی داره 🤍💍//با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.من سه ساله متاهلم مرتیکه مشکوک زاده،درخواست نده!