2777
2789
عنوان

میلیاااردر

175 بازدید | 20 پست

تو اشناها دارین کسیو که خییییییییییلییییی ثروتمند باش؟

سوالم اینه اوناهم دغدغه فکری دارن ؟ یعنی میشینن مثل ما پیش خدا هعی گلایه کنند؟

سطح فرهنگشون چطوره متکبرن یا افتاده و متواضع؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودم

بله دل بی غم در این دنیا نباشد اگر باشد بنی آدم نباشد

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

دغدغه ی فکری مال همه س 

حالا اونا نوع دغدغه شون فرق داره 

مثلا ب جای فک کردن واسه اجاره خونه از این ناراحتن که دو شب پیش که مهمون داشتن ، به جای دو نوع غذا سه نوع غذا درست نکردن 

بله دیدم 

هم متکبر بودن هم خاکی و خودمونی هم خوشتیپ بودن هم بی سلیقه 

خونواده شوهر من.والا ظاهرن که  میگن دغدغه داریم اما گله و شکایت نمیکنن به خدا همشم میگن چون شما ناشکرین اندازه ما ندارین ولی به این فکر نمیکنن ما جوونیم با این همه گرنی چه جوری باید اندازه اونا داشته باشیم

...سخت است که کوه دردباشی ...ودیگران به آرامش ظاهرت حسادت کنند...

یکی داریم خونه چند میلیارد دلاری و کارخونه دارن تو چندتا کشور مث توکیو، ونکور،کالیفرنیا ولی نمازش ترک نشده کا خیر زیاد انجام میده خیلیم آدم متواضع و ارومیه درگیر حاشیه نمیشه درکل

Disconnected

یکی از نزدیکانم که میلیاردره. اره والا بخدا اینقدر دغدغه و بگو‌مگو دارند که ادم دیوونه میشه. و رفت و امد زیاد داریم.24ساعت تلفن و ...چنتا خونه و مغازه و ماشین و...داره. الانم دارن یه خونه میسازن عین کاخ🥴

خدا بهشون بیشتر هم بده . منظورم اینه که ثروت دارند ولی خیلی دوندگی هم میکنند. ظاهرشونم عادیه

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...