ممکنه ریفلاکس داشته باشه اسید معده بالا میاد سرشو میچرخونه. سعی که تو بغلت شیبدار باشه وقتی شیر بهش میدی. کلا رو زمین یا تو تخت هم شیبدار بزارش. اگر خوب نشد ببرش دکتر شاید دارو بخواد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممنون عزیزم جواب دادی. آره ریفلاکس ک داشت از اول. ولی اینو جدیدا اینجوری شده.ینی بدتر شده ؟
بله عزیزم. رها کردن سینه نشانه ریفلاکسه. خودت رژیم رعایت میکنی؟ بیقرار تر از قبل نیست؟ مثلا تو خواب بپره از خواب یا جیغ بزنه گریه کنه. یا زیاد دستشو مشت کنه؟ دختر من سه ماهگی نشدید شد. دیه در حدی که شیر میخورد تند تند میپرید تو گلوش.در حقیقت اسید بابا میومد میپرید. دکتر دارو داد بهتر شد
بله عزیزم. رها کردن سینه نشانه ریفلاکسه. خودت رژیم رعایت میکنی؟ بیقرار تر از قبل نیست؟ مثلا تو خواب ...
چرا اتفاقا خوابش قبلا عمیقتر بود ولی الان خواب عمیق نمیره در طول روز. من فک کردم بخاطر گرمی هواست. جدیدا هم از خواب میپره.. خودم لبنیات رو کم کردم ولی کامل حذف نکردم
عزیزم بچه ها بعضی وقت ها خود به خود همین جوری میشن نمیدونم از چیه دختر منم همین جوری بود هنوزم همینه چند روز امتناع میکنه از شیر خوردن بعد درست میشه البته دختر من شیر خشکیه شیشه رو میدید گریه میکرد نگران نباش گرسنه باشه میخوره