2777
2789
عنوان

شیر خوردن نوزاد سه ماهه

3955 بازدید | 39 پست

سلام بچه‌ها چند روزیه دخترم بد شیر میخوره... تا داره میخوره هی سینه رو در میاره اونطرفو نگا می‌کنه دوباره میاد سراغ سینه. از بس این کارو تکرار می‌کنه کلافه میشم. خودشم آخرش گریه میفته. بنظرتون از چیه؟ نگا میکنم میبینم شیر دارم. دیروز میخاستم شیر خشک بش بدم نمیخوره. اصن شیشه نمیگیره. چکار کنم گرسنه نمونه؟ 

ممکنه ریفلاکس داشته باشه اسید معده بالا میاد سرشو میچرخونه. سعی که تو بغلت شیبدار باشه وقتی شیر بهش میدی. کلا رو زمین یا تو تخت هم شیبدار بزارش. اگر خوب نشد ببرش دکتر شاید دارو بخواد

ممکنه ریفلاکس داشته باشه اسید معده بالا میاد سرشو میچرخونه. سعی که تو بغلت شیبدار باشه وقتی شیر بهش ...

ممنون عزیزم جواب دادی. آره ریفلاکس ک داشت از اول. ولی اینو جدیدا اینجوری شده.ینی بدتر شده ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم جواب دادی. آره ریفلاکس ک داشت از اول. ولی اینو جدیدا اینجوری شده.ینی بدتر شده ؟

بله عزیزم. رها کردن سینه نشانه ریفلاکسه. خودت رژیم رعایت میکنی؟ بیقرار تر از قبل نیست؟ مثلا تو خواب بپره از خواب یا جیغ بزنه گریه کنه. یا زیاد دستشو مشت کنه؟ دختر من سه ماهگی نشدید شد. دیه در حدی که شیر میخورد تند تند میپرید تو گلوش.در حقیقت اسید بابا میومد میپرید. دکتر دارو داد بهتر شد

بله عزیزم. رها کردن سینه نشانه ریفلاکسه. خودت رژیم رعایت میکنی؟ بیقرار تر از قبل نیست؟ مثلا تو خواب ...

چرا اتفاقا خوابش قبلا عمیق‌تر بود ولی الان خواب عمیق نمیره در طول روز. من فک کردم بخاطر گرمی هواست. جدیدا هم از خواب میپره.. خودم لبنیات رو کم کردم ولی کامل حذف نکردم

۶ ماه اول بچه خیلی سخته گلی 

باید حسابی صبوری کنی 

پسر من از ۲ ماهگی تا ۴ ماهگی شبا موقع شیر خوردن جییییغ میزد گریه میکرد الان که حس میکنم انگار با زبون گریه میخواست بم بگه منو با شیر دادن نخوابون 

ولی خب گذشت ...

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

چرا اتفاقا خوابش قبلا عمیق‌تر بود ولی الان خواب عمیق نمیره در طول روز. من فک کردم بخاطر گرمی هواست. ...

خودشه.طقلک ریفلاکس داره ادیته ببرش دکتر. ممکنه حتی سرفه هم بزنه فکر کنی دور از جون سرما خورده. اما ریفلاکسه

عزیزم بچه ها بعضی وقت ها خود به خود همین جوری میشن نمی‌دونم از چیه دختر منم همین جوری بود هنوزم همینه چند روز امتناع میکنه از شیر خوردن بعد درست میشه البته دختر من شیر خشکیه شیشه رو میدید گریه می‌کرد نگران نباش گرسنه باشه میخوره 

شیر برمیگرده اذیت میشه

لبنیات گوشت گاو کلیه محصولات گاوی. اجیل سفیده تخم مرغ 

نخوررر تا ۶ ماهگیش

به جاش گوشت حاشی و قرص کلسیم بخور

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد
بله عزیزم. رها کردن سینه نشانه ریفلاکسه. خودت رژیم رعایت میکنی؟ بیقرار تر از قبل نیست؟ مثلا تو خواب ...

پسرمنم خیلی شیر میپره گلوش ودرحین شیر خوردن نفسشو نگه میداره یدفعه ای احساس خفگی بهش دیثست میده

۳/۱۶ وزن۸۹🤦‍♂️🤦۴/۱۶ وزن۸۴😍🤩😍۵/۱۶ وزن۸۰🥰🥰وزن هدف ۶۸😜🤪🤪🤪🤪💪💪💪💪💪💪نتونستم ب هدفم برسمو خدا بهم ی نی نی داد
۶ ماه اول بچه خیلی سخته گلی  باید حسابی صبوری کنی  پسر من از ۲ ماهگی تا ۴ ماهگی شبا موقع ...

عزیزدلم... آخه جور دیگم نمیخابن جز شیر خوردن... بخاطر خودش نگرانم وزن نمیگیره... سه ماهگی همش دویست گرم وزن اضافه کرده بود

شیر برمیگرده اذیت میشه لبنیات گوشت گاو کلیه محصولات گاوی. اجیل سفیده تخم مرغ  نخوررر تا ۶ ماه ...

کلسیم هم بخاطر سنگ کلیه خودم نباید بخورم... ظاهراً باید کل اینها رو قطع کنم تا شش ماهگی. ممنون عزیزم