2789
عنوان

سقط مکرر

1680 بازدید | 19 پست

سلام دوستان 

من چندماه پیش بخاطر تشکیل نشدن قلب تو هفته هشتم سقط کردم بعدش رفتم تمام آزمایش هارو دادم مشکل هورمونی نداشتم ذخیرم خوبه و تخمکگذاری مرتب دارم مشکل انعقادی نداشتم فقط آپکام پایین بود که دکتر ایمونولوژی برام لنفوسیت تراپی و پردنیزولون نوشت بعدش با اولین اقدام باردار شدم اما بازم بتام بالا نرفت و انگاری که حاملگی پوچه! الان من چیکار کنم؟! چرا با وجود همه آزمایش ها و درمان هام بازم سقط کردم؟

همسرم اسپرمش خوبه فقط مورفولوژی ۳ هستش که اونم دکترم گفت خوبه

😔همش همینه من ک خسته شدم اون دفع ۱۹هفته سقط بود الان رفتم دوتا سونو دادم رحما فرق دارن هردونوع خطرسقط دارع

سیدکوچولوی مامان سالم بیا بغلم نفسم.                خداجونم مراقب تودلیم باش این دفع سالم بغل 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من خودم مشکل سقط مکرر داشتم زیر نظر یه دکتر خوب باش و بین سقط یکم فاصله داشته باش انشالله دامنتون سب ...

اخه بهترین دکترو رفتم و آزمایشامم کامل دادم دیگه خیالم راحت بود که دیگه سقط نمیشه😭 شما چطوری درمان شدین عزیزم؟

نه آزمایش انعقادیم نرمال بود فقط pai1 هتروزیگوت بود که سه تا دکتر نشون دادم گفتن مشکلی نیست و نیازی ...

منم آپکام پایین بود لنفو کردم،انعقادیمم مشکل نداشت ولی آ اس آ و هپارین استفاده کردم

برو تاپیک از سقط مکرر پیگیری تا درمان بچه هایی هستن که هتروزیگوت بودن دارو مصرف کردن،اونجا بپرس

خدا هست❤️
اخه بهترین دکترو رفتم و آزمایشامم کامل دادم دیگه خیالم راحت بود که دیگه سقط نمیشه😭 شما چطوری درمان ...

من دو تا اول تو دوازده هفته ایست قلبی داشتن سومی بیست هفته کیسه آبم پاره شد سر دخترم سرکلاژ شدم و تقریبا از ماه پنج استراحت مطلق بودم باز دخترم هفت ماهه دنیا اومد و یک ماه و خورده ای تو دستگاه بود

منم آپکام پایین بود لنفو کردم،انعقادیمم مشکل نداشت ولی آ اس آ و هپارین استفاده کردم برو تاپیک از سق ...

دقیقا آزمایش هارو از اون تاپیک دیدم و به دکترم گفتم برام نوشت اما چندین بار از دکترام پرسیدم که من آسپرین اینا لازم ندارم؟ مطمئنی؟ همشون گفتن نه اصلا لازم نداری! شما دکترت بهت آسپرین داد؟ 

من دو تا اول تو دوازده هفته ایست قلبی داشتن سومی بیست هفته کیسه آبم پاره شد سر دخترم سرکلاژ شدم و تق ...

ای خداااا اخه پس چرا این دکترا به من آسپرین ندادن😔 

الانم دکترم میگه به همسرت بگو بره پیش اورولوژی درحالیکه همین ماه پیش میگفت همسرت اسپرمش اوکیه نگران نباش!

آره بعد لنفو دکتری که لنفو کرد گفت باید مصرف کنین

یعنی اگه واقعا بخاطر فقط آسپرین من بازم سقط کردم خدا ازین دکترا نگذره

چون شما هم که مثل من میگی مشکل ژن انعقادی نداشتی ولی دکتر بهت آسپرین و هپارین داده

یعنی اگه واقعا بخاطر فقط آسپرین من بازم سقط کردم خدا ازین دکترا نگذره چون شما هم که مثل من میگ ...

نمیدونم والا شاید تاثیر داشته باشه

من اصفهان پیش دکتر رویا شرکت و دکتر نرگس لشنی رفتم

خدا هست❤️