2777
2789
ببینین من دوسال پیش عقد کردم  پدر مادرم جدا شدن من با مامانم زنذگی میکنم پدرم نیومد رضایت بده ...

😭😭😭😭😭ای خدا چقدر بد ....من از همسر اولم جدا شدم ازش ی دختر دارم بخاطر همین مسایل ک ممکنه تو اینده پیش بیاد دخترمو فرستادم پیش پدرش باشه 😞😞😞😞خاک تو سر ما خانوما ک نه ماه بارداریم و دوسال شیر میدیم اخرشم باید پدرش باشه

🧿🧿 الهی برقصاند خدا بساز دلت جهانت را 🧿🧿
خوشبحالت کاش میدونستن منم اعصاب ندارم 

بنظرم کسی که سرکوفت میزنه زخم میزنه یا تیکه میندازه یا زخم خورده اون طرف هست یا کلا کرم داره 

برای اون که کرم داره حداقل زبون دراز باش

curiousسابقم.     3. 1. 98 عضو سایت شدم               ودر تاریخ           18. 3. 1400 ساعت 16 بخاطر پست سیاسی تو تاپیک سیاسی تعلیق شدم                                                                                                                                          کاربریم اصلیم چهار ده روز بعد برگشت و دیگه از این خطم استفاده نکردم  که دوباره دیروز عصر به خاطر یه معلوم والحال عوضی با همراهی یه عوضی دیگه  در تاریخ ۱۴۰۱/۹/۲۸ تعلیق شدم.                                                                           دفعه اول مقصر بودم و قبول داشتم ولی اینبار اصلا نباید تعلیق میشدم   مرگ بر عوضی.                    اگه میشه برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین . ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😭😭😭😭😭ای خدا چقدر بد ....من از همسر اولم جدا شدم ازش ی دختر دارم بخاطر همین مسایل ک ممکنه تو این ...

الهی ولی برو لطفا ببینش نزار حسرت باشه نزار درآینده سرکوفتی روش باشه

الهی ولی برو لطفا ببینش نزار حسرت باشه نزار درآینده سرکوفتی روش باشه

نه عزیزم ایشالا زمان بگذره باز میاد میبینیم همو اما خب بیشتر پدر نباشه بچه اذیته چون ی موردم داریم تو فامیل پیش ناپدری بزرگ شده الان شوهرش مسخرش میکنه میگه ها چیه میزاری میری کجا خونه ناپدری 😫ولی من ابجی اولیم دختر پدرمه از همون نوزادیش دیگه مادرشو ندیده الان خواهرم دکتره بعد ۴۰سالم با مادرشم رفتو امد داره همیشه هم میگه خداروشکر ک پدر بالا سرم بوده کسی بم نگفته بالاچشت ابروه 

اگر سرکوفت بزنه

بهش میگم 

با این حرفت شرایط من اصلا عوض نشد 

نبودن پدرم به همون شکل که وجود داشت وجود داره و عوض نشده

حتی دردش کم هم نشده

ولی چیزی که عوض شده 

احساس امنیت من کنار شماست که مثل قبل نیست 

علاوه بر درد نبود پدرم این هم بهش اضافه شده

آرون من 16 دی چشم های قشنگش رو به دنیا باز کرد
نه عزیزم ایشالا زمان بگذره باز میاد میبینیم همو اما خب بیشتر پدر نباشه بچه اذیته چون ی موردم داریم ت ...

درسته ولی پدر من آدم حسابی نبود که بشه بهش دختر سپرد 

من هیچی نتونستم بهش بگم من گلگیم از خداس

منم گاهی ازش شاکی میشم ناراحت میشم غر میزنم خیلی مواقع باهاش قهر میکنم 

یکم که آروم تر میشم متوجه میشم یکم خودم کم کاری کردم 

پس دوباره بلند میشم 

من یکم کینه هم هستم تا به کسی که بهم زخم زده زخم نزنم آروم نمیگیرم .

چون اخلاقم بده سریع پس میگم تا کینه اش تو دلم باقی نمونه 

اینکه تو خودت بریزی بدترین کهر در حق خودته 

حداقل بل اون نفر سر سنگین باش جدی برخورد کن نگاهش نکن حرف زد بی اعتنایی کن مطمئنن یه جای ازت میپرسه چی شده بعد دلیلش رو بگو هر چی واسه کسی دست نیافتنی تر باشه بیشتر جا داری

curiousسابقم.     3. 1. 98 عضو سایت شدم               ودر تاریخ           18. 3. 1400 ساعت 16 بخاطر پست سیاسی تو تاپیک سیاسی تعلیق شدم                                                                                                                                          کاربریم اصلیم چهار ده روز بعد برگشت و دیگه از این خطم استفاده نکردم  که دوباره دیروز عصر به خاطر یه معلوم والحال عوضی با همراهی یه عوضی دیگه  در تاریخ ۱۴۰۱/۹/۲۸ تعلیق شدم.                                                                           دفعه اول مقصر بودم و قبول داشتم ولی اینبار اصلا نباید تعلیق میشدم   مرگ بر عوضی.                    اگه میشه برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین . ممنون
درسته ولی پدر من آدم حسابی نبود که بشه بهش دختر سپرد 

اون اره اونا فرق داره ...شوهر سابق من برا دخترش خوب بود ..ولی خب من چندبار ب ذهنم اومده بیارمش پیش خودم بعد گفتم بیارمش ک چی ک منت رو سرش باشه😞😞😞پدرشم فعلا رو لجه نمیزاره ببینمش