2777
2789
ریاضی آینده شغلیش تضمین شده تره من رفتم ریاضی به خاطر فشار خانواده رفتم تجربی اگه میخواد بره ریاضی ب ...

اونقدی ک واسه این بچه استرس میکشم

یک درصد واسه درس خوندن خودم میذاشتم قطعا ب جایی می‌رسیدم😁ممنونم گلم 

عزیز میشه کمک کنید شاهد واسه ماها ک عادی (جز خانواده شهدا ... نیستیم ) هستیم  ثبت نام میکنن؟

بله ثبت نام میکنن باید اینترنتی ثبت نام کنید ولی هرچی سهمیه داشته باشید به نفعشه ، اگه برای ریاضی هم ثبت نام کنید که احتمال قوی ثبت نام میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله ثبت نام میکنن باید اینترنتی ثبت نام کنید ولی هرچی سهمیه داشته باشید به نفعشه ، اگه برای ریاضی هم ...

پدرم سهمیه ایثار گری داره نمیدونم شامل نوه میشه یا نه؟

اطلاع دارید ک کی باید ثبت نام کنیم

یه دنیا ممنونم اگر کمکم کنی

عزیز میشه کمک کنید شاهد واسه ماها ک عادی (جز خانواده شهدا ... نیستیم ) هستیم  ثبت نام میکنن؟

برای چه مقطعی؟

امتیاز بندی میشه دیگه

بالاترین امتیاز ها ثبت نام میشن

به خانواده شهدا و...

حفظ قران،مقام و مدال ورزشی علمی هنری و....

خانواده فرهنگیان

و ایثارگری پدر و پدر بزرگ و...

و سربازی پدر و... هم امتیاز داره

باید از سایت مربوط به امتیازات ببینید

به نظرم پیش ثبت نامو انجام بدین ضرری نداره

همکلاسی های دختر من بعضی هاشون با همین مقام و امتیاز کم قبول شدن

پدرم سهمیه ایثار گری داره نمیدونم شامل نوه میشه یا نه؟ اطلاع دارید ک کی باید ثبت نام کنیم یه دن ...

آره عزیزم اونموقع که من ثبت نام کردم ۳ سال پیش بود نوه هم سهمیه داشت بعد اگه مقام یا مسابقه ای هم برنده شده براش خوبه ، فکر کنم ثبت نامش هم شروع شده تو اینترنت سرچ کنید سایت ثبت نام مدرسه شاهد میاره

ای خدا مونده م چیکار کنم معدل نهمش شده ۱۹ و نیم به ریاضی هم علاقه داره نمی‌دونم چه کنم

عزیز دلم چرا نگرانین ۱۹ و نیم که خیلی خوبه 

شهر ما که کلا همه ی مدارس نمونه و حتی تیزهوشانشم خوب نیستن 

بستگی به تلاشش داره که از سال یازدهمش چقدر میخونه وگرنه الان که اصلا نباید به خودتون استرس بدید

اگه نگرانین پایش تو مدرسه ی دیگه بد بشه کلاس بذاریدش از دهم 

رشته ی ریاضی و فیزیک هم قبولی نمونه و تیزهوشانش راحته هم کنکور 

البته اون زمان بحث برمیگرده به دانشگاه خوب مثل شریف و تهران و ... 

انشالله هرچی خیره پیش بیاد گلم اصلا نگران نباشین مدرسه با مدرسه ی دیگه هیچ فرقی نداره 😘😘

خدا جونم میدونم که همیشه با منی🥹 من با کسی دعوا ندارم اگه از پیامم بد برداشت کردین همینجا عذر میخوام  زنده باد نی نی سایت بزرگ
عزیز دلم چرا نگرانین ۱۹ و نیم که خیلی خوبه  شهر ما که کلا همه ی مدارس نمونه و حتی تیزهوشانشم خ ...

خداروشکر هوشش خوبه

دیدین ک بخاطر کرونا چند سال آنلاین بودن

یکم پایه ضعیف شد چون مدرسه دولتی بود معلما هم یه کلیپ میفرستادن والسلام ، چی‌بگم بازم خدا بزرگه, خودم به اونی ک خواستم نرسیدم سخت پیگیر درسشم با  روحیه ی شاد و انرژی مثبت 😁

دختر منم امسال نمونه و تیزهوشان داره متوسطه اول شاهد میرفت و راضی بودیم واقعا شنیدم میگن بین نمونه ...

والا عزیزم بستگی به نمونه ی شهرتون داره حتما پرس و جو کنید 

والا به خدا من دو سال توی نمونه با اینکه شاگرد اول بودم ولی تیک عصبی و استرسی که این مدرسه به من داد باعث شد سال آخرم برم غیرانتفاعی 

براتون نگم چقدر مدیر و معاون تو سرمون میزدن و ما همش احساس خلا و پوچی خنگی میکردیم 

ولیخب یکی از نمونه های پسران توی شهر ما خیلی مدرسه ی خوبی هست قبولی هم زیاد میده هر سال به خاطر همین میگم پرس و جو کنید

قطعا سلامت روان دخترتون براتون مهمه

من واقعا پیشنهاد نمیکنم

خدا جونم میدونم که همیشه با منی🥹 من با کسی دعوا ندارم اگه از پیامم بد برداشت کردین همینجا عذر میخوام  زنده باد نی نی سایت بزرگ
خداروشکر هوشش خوبه دیدین ک بخاطر کرونا چند سال آنلاین بودن یکم پایه ضعیف شد چون مدرسه دولتی بود مع ...

عیب نداره اون که جبران میشه عزیزم به قول اون کاربر شما مادر نمونه ای هستید😘

لطفا بهش اصلا فشار نیارین 

این سال دهم فقط درساشو بخونه در حد خوب کافیه 

برای رتبه شدن از سال یازدهم دیگه تست زنی رو شروع کنه بهتره 

چون بچه ها دبیرستان که میرن یه شوک بهشون وارد میشه 

کلا درسا یک لول سخت تر و تخصصی ترن 

تا عادت کنه ممکنه نمراتش افت کنه اصلا نگران نباشین چیزی بهش نگین 

دوباره درست میشه 

موفق باشه انشالله 😘😘❤️❤️

عیب نداره اون که جبران میشه عزیزم به قول اون کاربر شما مادر نمونه ای هستید😘 لطفا بهش اصلا فشار نیا ...

فداتشم گلم

خیلی ممنون ک راهنمایی کردین

انشالله ک همه ی جونامون آینده ی روشنی داشته باشن🌹

فداتشم گلم خیلی ممنون ک راهنمایی کردین انشالله ک همه ی جونامون آینده ی روشنی داشته باشن🌹

قربونت انشالله 😘😘❤️