2777
2789
اون وقت رشته من انسانیه  من باید بیشتر فارسی و عربی را بالا بزنم  درسته؟

منم انسانی شرکت کردم قبول شدم گرچه نرفتم

بله فارسی و مطالعات و باید بالا بزنی

عربی هم همینطور

بیشتر فارسی تاثیر داره

عزیزم من اون سالا نفر ۴ ام شهر شدم

نه کلاسی رفتم نه خودمو درگیر حاشیه کردم نشستم کتاب ۳۱ استانو چند بار زدم خیلیم ریلکس رفتم سر جلسه 

خدا جونم میدونم که همیشه با منی🥹 من با کسی دعوا ندارم اگه از پیامم بد برداشت کردین همینجا عذر میخوام  زنده باد نی نی سایت بزرگ

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرت ترین صحبتی که تو عمرم شنیدم همینه :))) شاید توی کنکور اسوده خاطر تر باشن اما برای نمونه دولتی و ...

عزیزم منی که چندبار امتحان نمونه دادم بهتر از شما اینچیزهارو میدونم اول اینکه لطفا لهن صحبتتون درست کنید

دوما حتی مدرسه شاهدهم ریاضی رو راحت تر قبول میکنه من تو شاهد نفر ذخیره ۵۰ همین نفر بودم اما تغییر رشته دادم انقدر جای خالی داشت راحت ریاضی قبولم کرد

سوماً منظور من از اینکه راحت قبول میشه اینه که داوطلب های رشته ریاضی کلا کم هستن هم تو نمونه تیزهوشان هم تو کنکور من تو مدارس دولتی دیدم تجربی و انسانی ۴۰ نفر کلاس هاش هستن اما ریاضی ۱۵ نفر 

چرت ترین صحبتی که تو عمرم شنیدم همینه :))) شاید توی کنکور اسوده خاطر تر باشن اما برای نمونه دولتی و ...

حرف ایشون تا حدودی درسته

مثلا اون سالی که من شرکت کردم متقاضی های ریشته ریاضی حدود 80 و خورده ای نفر بودن و 60 نف هم مدرسه نمونه جذب داشت

در حالی که مثلا تجربی 300 و خورده ای و 60 نفر جذب داشت و انسانی 30 نفر جذب داشت و متقاضیانش 100 نفر بودن

اصولا ریاضی ها راحت تر قبول میشن

سلام عزیزان پسر منم واسه  نمونه دولتی ثبت نام کرده ریاضی خیلی دلم میخاد قبول بشه کمکم ...

عزیزم بهش فشار نیارین 

۳۱ استان رو بخونه تمومه 

اصلا نگران نباشین اگه کتابای خودشو در حد مدرسه بلده یکم تست زدن و زمانبندی هم یاد بگیره قبوله 

ولی واقعا مدرسه ی نمونه بدترین انتخابی بود که توی ۱۲ سال تحصیلیم کردم

خیلی خیلی اشتباه کردم نمونه رفتم 

غیرانتفاعی بذارید یا شاهد خیلی بهتره

خدا جونم میدونم که همیشه با منی🥹 من با کسی دعوا ندارم اگه از پیامم بد برداشت کردین همینجا عذر میخوام  زنده باد نی نی سایت بزرگ
عزیزم بهش فشار نیارین  ۳۱ استان رو بخونه تمومه  اصلا نگران نباشین اگه کتابای خودشو در حد ...

دختر منم امسال نمونه و تیزهوشان داره

متوسطه اول شاهد میرفت و راضی بودیم واقعا

شنیدم میگن بین نمونه و شاهد، شاهد بهتره الان پست شما هم دیدم 

یعنی اگه قبول شد نره؟

تیزهوشان چطور؟

ای خدا مونده م چیکار کنم معدل نهمش شده ۱۹ و نیم به ریاضی هم علاقه داره نمی‌دونم چه کنم

ریاضی آینده شغلیش تضمین شده تره من رفتم ریاضی به خاطر فشار خانواده رفتم تجربی اگه میخواد بره ریاضی بزارید راحت بره بعدا پشیمون نشه

دختر منم امسال نمونه و تیزهوشان داره متوسطه اول شاهد میرفت و راضی بودیم واقعا شنیدم میگن بین نمونه ...

عزیز میشه کمک کنید

شاهد واسه ماها ک عادی (جز خانواده شهدا ... نیستیم ) هستیم

ثبت نام میکنن؟