2777
2789
عنوان

مانتو

261 بازدید | 26 پست

خانما شما مانتوهاتون معمولا اندازش چقدره؟

بلنده یا کوتاه؟ من خیلی دوست دارم از این مانتو تابستونی کوتاها بپوشم ولی متاسفانه اجازه ندارم😔

شما نظرتون چیه

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

هم بلند دارم هم متوسط هم کوتاه 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من فقط کوتاه می‌پوشم بلند بهم نمیاد اصلا تا زیر باسن

دیشب شاهد بحث بین دو نفر بودم و یکیشون گفت: تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکوییت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه..خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه،فداکاری هایی که می‌کنی مرز داره..اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو آزار میدی هم بقیه رو.. خودت رو فراموش نکن تو در نهایت خودت رو داری:)🍃💚

آخییییییی 

بالاخره یکیو مثل خودم پیدا کردم😂

من خیلی کم میرم بیرون یه ماه پیش با زن داداشم رفتم یه چند تا ماژیک بگیریم 

پوشیدم بابام چوم زن داداشم بود حرف نزد اما خیلی بد نگاه می‌کرد 

از ترس بابام هیچوقت تیپ م مرتب نبود

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐

همه مدل میپوشم ولی بیشتر کوتاه

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

من متاسفانه تابستونا مشکل مانتو دارم. اصلا نمیتونم بخرم هرجا میرم یا استین کوتاهن یا قدشون خیلی کوتاهه یا شکل های عجیب غریب دارن. موندم چی کار کنم .دلم واقعا یه مانتوی جدید میخواد شیک باشه ولی سنگین هم باشع 

جدیدا اکثر مانتوهام کوتاهن، تا زیر باسن. 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد