2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم 😭

240 بازدید | 21 پست

وای مامانم به خاطر خالم اینقدر نفرینم کرد هرسری زنگ میزنه میگه میام شهرستان خونه مادرش یه مامانم میگه بیا وقتی میریم اونجا عن محلمون میکنه  بی محلی میکنه بی حوصله میشه  امروز بهش گفتم نریم گفتم میرم منم همه رفتار گذشته رو بهش یادآور شدم گفت  عصبی شد  بهم گفت تو بیشرفی بلند چند بار گفت خدا لعنتت کنه   چند سری که نفرین میکنه   یا میگه  تو فامیل حق دارن به تو میگن بیشرفی یا میگه یادمه زن عموت به خودم گفت دخترت بیشرفه منم شوک بهم داشت چند با دست زدم پام گفتم راست میگی خدا لعنت کنه  الان با گریه مینویسم پاهم سر شده  بچه ها من هر کاری بگی برای مادرم کردم وظیفه  دکتر ببر بازار ببر  پس اندازهامو میدم مامانم برای خودش خرج میکنه  

ولی حقم نفرین نیست به خاطر خالم 😭😭😭😭😭😭

از کمر به پایین پاهام سر سرهه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به نظرم تا میتونی زیاد به پرو پای مادرت نپیچ.درس بخون سرکاری جایی برو که زیاد کاریت نداشته باشه.

ببین خواهر و برادرای دیگه بدترین رفتارها رو داشته باشن باهاش نفرین نمیکنه  ولی منو چرا راحت