2777
2789
عنوان

خانومایی که دختر دارن بیان...

552 بازدید | 94 پست

من اگه یه روزی دختر دار شم و همسرم دوسش داشته باشه واقعا حسودی میکنم😐😂

شما حسودیتون نمیاد؟؟

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن من از خدامه که باباش عاشقش باشه 

چه خوب😐😂

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

نه اصلا 

شوهرم ساعت ها باهاش بازی میکنه 

وقت میزاره 

کلی باهم میگن و میخندن 

آخرش دخترم میگه حالا میخوام برم بغل مامانی 

چون تا بغل من نیاد خوابش نمیبره 

شوهرمم کلی اخر شبا شاکی میشه🤣

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

نه کیف میکنم😍

چه مهربون🥲

خیلی زیاد😐

فکر کردم تنهام😐😂

شما دختر دارین؟

نه،بیشتر دخترم حسودی ما رو میکنه،یه بار البوم عروسی مون رو دید،یک هفته حال ندار بود،مریض و بی حال و عصبی،آخرش اعتراف کرد من میخواستم بزرگ بشم با بابام عروسی کنم تو چرا لباس عروس پوشیدی عروسش شدی؟

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

دختر ندارم.. ولی کلا بچه نداری اینو میگی.من شوهرم همه کسم بود میمردم براش از وقتی بچه دار شدم یادم ...

چرا🥲

اگه اونجوری بشه میرم می کشمش😐😂

به شکل باورنکردنی ای برای باباشون مهمن

جوریکه اگر برای من گل بخره برای اونم جداگانه گل میخره

برای من هدیه بگیره برای اونم میگیره 

ولی ادم به بچه ی خودش حسودیش نمیشه اینو الان فکر میکنی اما تو موقعیت فرق میکنه

چی بگم والا