2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از خوردن سری ها پرهیزکن 

مراقب باش موقع ظرف شستن لباسات خیس نشه 

رو موزاییک و کاشی پا نزار 

با رو غن سیاهدانه کمر شکم رحم و تخمدانها رو مالش بده 

با شال ببند 

آب یخ و هندوانه نخور 

ماست نخور 

عسل بخور 

سلام عزیزم هزینه ای وی اف چقد شد برات؟؟  خیلی دردسر داره یا نه؟ تعیین‌جنسیت هم‌انجام میدین؟

از اولش اگه آزاد باشه ۶۰ تا ۷۰ میلیون میره واسه ما میکرواینجکشن بود ای وی اف ارزون تره چون شوهرم ۲ بار رفت اتاق عمل.دردسر که داره چاره چیه.تعیین جنسیت کیفیت جنین رو پایین میاره انجام ندادم هر چی خدا خواست 

از خوردن سری ها پرهیزکن  مراقب باش موقع ظرف شستن لباسات خیس نشه  رو موزاییک و کاشی پا نز ...

ایام قاعدگی خونریزی رو زیاد نمیکنه تا دیروز انجام می‌دادم حتی پاهامم روغن میزدم و جوراب میپوشیدم تو این گرما

انشالا دوقلو باردارشی عزیزم.😍😍

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
من کلینیک نیکان تو اقدسیه با دکتر مهرنوش امیری انجام دادم اولین بار مثبت شدم شکر خدا دوقلو 

عریزم مبارک باشه دعا کن واسه منم دوقلو بشه عاشق دوقلو هستم خودم تنبلی شدید دارم ولی دکتر گفت ربطی به تنبلی نداره

من کلینیک نیکان تو اقدسیه با دکتر مهرنوش امیری انجام دادم اولین بار مثبت شدم شکر خدا دوقلو 

خب هزینه ها تو کلینیکا بالاست بعدم اینکه من پارگی دیسک گردن دارم دوقلو بشه خودکشی میکنم چون نمیتونم