2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

189 بازدید | 14 پست

سلام. دوستان عزیز میگم:کسی بوده که با وجود تنبلی تخمدان یا pcoباردار شده باشه؟؟ راه درمانیتون چی بوده؟ من خیلی نگرانم... 

میشه برام دعا کنی خدا به منم ی کوچولو بده... 🙏

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چهار سال بچه دار نشدم درمان کردم الان بچم ۸ماهشه ورزش هم خیلی اثر داره

عزیزم بسلامتی. زیر نظر دکتر زنان یا طب سنتی؟ 

چقدر طول کشید تا درمان شدین؟ 

میشه برام دعا کنی خدا به منم ی کوچولو بده... 🙏
چهار سال بچه دار نشدم درمان کردم الان بچم ۸ماهشه ورزش هم خیلی اثر داره

چجوری درمان گردی

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

منم تنبلی داشتم اسم قرصم یادم نیست ولی شش ماه خوردم و دیگه آزمایش ندادم. البته دکترم گفت شش ماه قرص بخور و دیگه نیاز نیست بیای.

دوتا بچه دارم و دیگه قصد بارداری ندارم برای همین پیگیری نکردم

عزیزم بسلامتی. زیر نظر دکتر زنان یا طب سنتی؟  چقدر طول کشید تا درمان شدین؟

ممنونم.دکتر زنان خوب تو شهر خودمون نبود فقط  پول می‌گرفتند هیچ کاری نمی‌کردم برام رفتم کرمانشاه با یه جلسه باردار شدم دکتر خوب خیلی کمکیه فقط  داروهاش دوسال پیش ۳میلیون شد الان نمیدونم من چون از اول ازدواج بچه میخواستم پیشگیری نکردم چهار سال بچه دار نشدم بعد یک ماه از استفاده دارو ها باردار شدم.همراهش ورزش هم میکردم 

سلام عزیزم راجع به امضات اگه ممکنه یکی به نیت خواهرم بخونید. منم براتون صلوات می‌فرستم. 

سلام عزیزم چشم

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!