2777
2789
عنوان

فرار

64 بازدید | 4 پست

دوسدارم ازای زندگیک برام ساختن فرار کنم اما نمیدونم چطو🥺💔🚶‍♀️

خدایا من منتظر روزیم ک غیر ممکنم ممکن میشه ✨🥺یا امام زمان قول گرفتم برام پدری کنی نا امیدم نکن میدونم واسطم میشی پیش خدا اللهم صل علی محمد وال محمد وعحل فرجهم میشه برام ی صلوات بفرستین🙏💔😭
چرا فرار? 

چون راه دیگه ای نیس💔

خدایا من منتظر روزیم ک غیر ممکنم ممکن میشه ✨🥺یا امام زمان قول گرفتم برام پدری کنی نا امیدم نکن میدونم واسطم میشی پیش خدا اللهم صل علی محمد وال محمد وعحل فرجهم میشه برام ی صلوات بفرستین🙏💔😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برات صلوات فرستادم گلم   فَفِرُّوا إِلَى اللَّهِ ۖ إِنِّي لَكُمْ مِنْهُ نَذِيرٌ مُبِينٌ 

پس به سوی خدا بگریزید [که] بی تردید من از سوی او بیم دهنده ای روشنگرم. عزیزم هر وقت از این دنیا خسته شدی، با خدا حرف بزن. برگرد پیشش. خدا شیرین ترین حقیقت این عالمه، حرفامونو میدونه، قبل از اینکه حتی بگیم. کسی که اگه حرفشو گوش کنیم، از خودمونم بیشتر خوشبختی و شادیمونو میخواد. روحمون هم هدیه قشنگ خودشه، پس این روح خسته رو باید برد پیش خودش. آخه روح واقعا هم خدا رو میخواد، ولی خودش نمیدونه. بعد از نماز قرآن بخون و ثوابش رو هدیه کن به پیامبر و اهل بیت( علیهم السلام)بعضی آیه های قرآن اونقدر قشنگه که آدم گریه اش میگیره از این همه مهربونی خدا. مگه میشه انسان های به این خوبی به هدیه مون، هرچند کم، توجه نکنن و حال دلمونو خوب نکنن؟ بهشون سلام بده هر روز. فکر اینکه جواب سلام واجبه، قلب آدمو میلرزونه. فکر کن! بین این همه آدم، یه سلام از بهترین انسان های هستی...  

«اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم»