2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هزینش چقدره ؟؟

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

و اینکه لطفا اگر کسی میدونه دوره نقاحتش چجوریه توضیح بده لطفا  بعد از عمل باید کامل استراحت کن ...

سلام گلم هر چی دلت می خواد از من بپرس من کوله باری از تجربم،  

ببین گلم دو جور عمل لابیا پلاستی داریم اول اینکه خودت انتخاب می کنی تو مطب عمل شی یا بیمارستان، که هزینه عمل تو مطب ارزانتر از بیمارستانه چون رسیدگی های تو بیمارستان بیشتره، دوم اینکه عمل با بیحسی موضعی یا عمل با بیهوشی که طبیعتا تو بیمارستان بیهوش می کنن و تو مطب بیحسی موضعی هست سوم اینکه عمل با لیزر یا تیغ...

اینا گزینه های روی میزت  هست، من توی مطب و با بیحسی موضعی و تیغ جراحی شدم و مرگ رو جلوی چشام دیدم بقدری درد کشیدم که حاضر بودم فقط بمیرم و دیگه زنده نباشم... این قسمت فقط یک صدم دردهایی بود ک کشیدم مکافات قسمت های بعدیه ماجراست که بقدری آزار  دیدم ک نگو  و نپرس... 

حدودا نیم ساعت بعد از عمل ب حدی ناحیه عملم شروع کرد به سوزش که فقط جیغ می کشیدم و دکتر بیشعور ب من نگفته بود ک باید مسکن و شیاف بعد جراحی مصرف کنم ک اگر مصرف می کردم لااقل بعد جراحی کمتر زجر می کشیدم.آتش روی اون ناحیه از بدنم ریخته بودن... ۴ ساعتی بعد از عمل همینقدر زجر کش شدم و بعد از اون مکافات بعدی شروع شده بود رفتن ب سرویس...‌ وای نگم برات....مگه می شد دسشویی  رفت اون ناحیه بقدری ورم  داشت که می ترسیدم نگاهش کنم. یک ده روزی ب همین سختی گذشت ... ولی تمام سختی های من حدودا ۲ ماه طول کشید نقاهت ۲ ماه تمامه ب هیچ عنوان نه می تونی مهمونی بری نه می تونی فعالیت کنی بعد عمل باید فقط از خدا بخوای ک عفونت ناحیه عمل نداشته باشی وگرنه پاره پارت  می کنن  و دوباره از نو می دوزنت و بعدشم دوباره نقاهتت  از نو و با شرایط سخت تری شروع میشه....

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...

نه نیاز به بستری شدن نداره یعنی من بعد از لابیاپلاستی مرخص شدم فقط حتما مراقبت های بعد از عمل رو خیل ...

چقد تابلو تبلبغ میکنیا

پسرم زندگی با بودن تو و خندیدنت جایی قشنگ تریه😍