2777
2789
عنوان

گ ل ز ا ر 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 49 پست

گلزار اثبات کرد معروفیت هیچی نمی‌خواد فقط یکم شانس و البته شانتاژ رسانه ای میخواد

دیروز فیلم عقد آریاییشون نگاه میکرد فهمیدم عشقی که توی نگاه گلزار هست توی فیلم کلاغ پر به مهناز افشار برای فیلم عقدش به زنش نداشت.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلزار اثبات کرد معروفیت هیچی نمی‌خواد فقط یکم شانس و البته شانتاژ رسانه ای میخواد دیروز فیلم عقد آر ...

بی احساسی بی توجهی و مغرور بودنش می‌بارید از فیلم 

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم 

مگه قیافه سایوش قمیشی چشه.عجبا

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
خنده دار ترین چیزی که درموردش خوندم این چن وقته این بود گلزار حتی تو فیلم عروسیشم خوب بازی نمیکنه🤣 ...

من فیلمای جوونیشو خیلی دوست دارم اون موقع که هنوز اینقد پولدار نبود مردم همه به به میگفتن الان چون مغرور و ب شدت ثروتمند حسودی هم میکنن .فیلم عقدش ولی ضایع بود حس میکنم غرور اینو گرفته بود با اون لحن گفت 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
تاحالا صدای کلزارو گوش نداده بودم الان رفتم داخل کوگل یکیشو سرچ کردم گوش گردم نمیدونم چرا خندم میگرف ...

کنسرتش فیلم هاشو ببین کلا یه جوریه من احساس کردم پلی بک میخونه ولی در هر صورت صدا نداره

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
حالا اینکه گلزار بود،شما فکر کنید اگه‌ من ازدواج کنم شماها چقدر ناراحت میشید. 🔥😎

تیغو میزارم رو شاهرگم و تماااااام

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

گلزاررررررر کجایی گ............دن انتررررر الان باید ازدواج میکردی 🥴😑🤣

همه جا حرفشه حتی فحش دادن بهش هم از روی توجه زیاد .باید مغرور بشه .تو فکر کن یه ملت بیکار دغدغش تو باشی 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید