2821
2789

🤔

It follows

Smile

Twin

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

Chalk line

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه😂😂

من آنابل و احضار رو دیدم کامل بعد دختر خواهرشوهرم سجین رو گفت

سجین ترکیه ایه و کسانی که آنابل و احضار رو دیدن فکرمیکنن خدای ژانر وحشته اما تاقبل از دیدن سجین

سِجّین به نظر من فراتر از وحشته ولی خداییش اینا الکیه باورنکن چون تاثیر منفیشو میذاره و ترس باعث از بین رفتن سیستم ایمنی بدن میشه بهتره نبینی از اینجور فیلما

من آنابل و احضار رو دیدم کامل بعد دختر خواهرشوهرم سجین رو گفت سجین ترکیه ایه و کسانی که آنابل و احض ...

من ک ندیدم.ولی خواهرم توصیه کرد نگا نکنم.فک کنم از انابل و احضار ترسناکتره از نظر ما،چون چیزی ک ساختن ب باور و عقاید و دانسته‌های ما از دنیای اجنه نزدیک تره

والا من سجین رو دیدم فقط دلم به حال حجم نت م سوخت 🤭  شرایط فراهم نبود وگرنه با کارگردان ...

گفتم که به نظر من ترسناکه.آخه اکثرا درباره ی سحر و جادو بود که بیشتر شبیه کارای بعضی از ایرانیاست

ضمنا گفتم که همش الکیه و ضعف سیستم ایمنی میاره

گفتم که به نظر من ترسناکه.آخه اکثرا درباره ی سحر و جادو بود که بیشتر شبیه کارای بعضی از ایرانیاست ض ...

متوجه هستم عزیزم.

نظرات متفاوته.

منم نظرم رو گفتم.

حالا من فیلم هندی میبینم همسرم میگه چرااااا حجم رو واسه فیلم هندی صرف میکنی 😁 تازه گاهی مجبورش میکنم ۳ ساعت بشینه باهام ببینه 

پیراهن َت دُکّان عطاری ست []