2821
2789
عنوان

گربه

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 52 پست
من شما اسم شما رو گفتم یا شما رو ریپ زدم🤔 عجیبه ! خب میگن خود. گربه نجس نیست فقط باید مواظب مو با ...

منم نمیگم گربه بده میگم هیچ حیوونی نجس نیست 

کاربری دهم نی نی یار جان شوهر عمت تعلیق نکن 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من شما اسم شما رو گفتم یا شما رو ریپ زدم🤔 عجیبه ! خب میگن خود. گربه نجس نیست فقط باید مواظب مو با ...

ناراحت نشو عزیزم 

﮼من متولدهزاروسیصدو هرلحظه خندیدنشم♥️ ֶ֢‎‎‎‎🫂🤭

وقتی میری  مسافرت گربه ها رو چکار می کنید؟♥️🥺

بستگی داره کجا برم 

شمال برم ویلا داریم و میبرم . اما جای دیگه برم میسپرم به پدرم یا یکی از دوستام که خیلی بهش اعتماد دارم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اخه🥺 چند روز نباشی اذیت نمیشن؟

چرا 

خیلی دلتنگ میشن 

خودم و همسرم از اینا بدتر دلتنگ میشیم

مخصوصا هاپوها 

چون عادت داذن تو شکمم بخوابن و بوی تنشون تو دماغم باشه . وقتی نیستن کلافه میشم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

جدی قهر هم میکنن؟ شما بچه داری؟

قهرشون دو دقیقه اس 

نه بچه ندارم . بچه ها رو دوس ندارم اصلا

2823
2791
2779
2792