شما بودین با اقا انجام میدادین سونو شکم و لگن من وقت گرفتم ولی هرچی فکر میکنم راحت نیستم اقا باشه 😓 خانوم بخوام حدود ۵۰۰ باید برم برم بیرون انجام بدم
🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼
اره من تاحالا سونو خانم نرفتم. البته اکه خانم کارش بهتر باشه چرا که نه بهتره
اذیت نشدی معذب نبودی ؟ من شکم با خانوم داشتم بازم مغذب بودم
🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼