2777
2789
عنوان

بارداری

119 بازدید | 13 پست

من۱۷هفتمه.اما اصن حس نمیکمم چیزی.فقط مثلا گاهی تهوع.دل درد و کمر درد.میترسم...نکنه چیزیش شده.وگرنه چرا نباید حس کنم.تو هفته قبل یکی دوبار حس کرذم یچیزی مثه غده تو شکمم جابجاشد.اما این هفته اصلااا.خیلی راحتم میخابم .به پشت.و پهلو به پهلو میشم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من از ۲۱هفته تکوناشونو متوجه شدم دست میزدم روی شکمم جواب میدادن😂چیزی نشده مامانشون باید صبر کنه یه کم

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
از الان رعایت کنم یا۲۰هفته؟

از الان به بعد که بچه درشت میشه فک میکنم 

علمیشو نمیدونم سنتیشو میگم

توی نت سرچ کن چطور جابجا شدنتم میگه

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

سلام عزیزم

بارداری خوبی داری

همیشه نباید زن باردار آه و ناله کنه

من الان ۳۰هفته هستم تازگیا موقع پهلو به پهلو شدن یه کم اذیت میشم

تکوناش هم اگر به این زودی سونو رفتی و مشکلی نداشته نگران نباش

هر بچه ای یه طوره

یا جفت وقتی قدامی هست حرکت بچه کم و دیر احساس میشه

از الان رعایت کنم یا۲۰هفته؟

ازلحظه ای که فهمیدی مادرشدی بایدرعایت کنی شماالان داری ی موجودضعیف که زندگیش وابسته به شماست روپرورش میدی پس ازامروزبه بعداول بچه بعدخودت بارداری خیلی حساسه مراقب خودت باش

🤪

سلام عزیزم بارداری خوبی داری همیشه نباید زن باردار آه و ناله کنه من الان ۳۰هفته هستم تازگیا موقع ...

واسه ان تی رفتم دیگه نرفتم.جفتمم اصلا از اول نزده بود نوغش چیه.چند بار این هفتع رفتم باغ...بخاطر اون نگرانم نکنه چیزی شده

ویار خیلی داشتم قبل.الان فقط صب

واسه ان تی رفتم دیگه نرفتم.جفتمم اصلا از اول نزده بود نوغش چیه.چند بار این هفتع رفتم باغ...بخاطر اون ...

استرس به خودت نده

ولی توهم رعایت کن

جاهایی ک ضروری نیست نرو

انومالیت هم نزدیکه برو که خیالت راحت شه