2777
2789
عنوان

تا دم مرگ رفتم

2273 بازدید | 16 پست

وای بچه ها داشتم میمردم صب با یه دردی زیر شکم بیدار شدم زیر شکمم بشدت درد میکرد یعنی نمیتونستم تکون بخورم بعد به زور از جام بلند شدم برم دستشویی شاید بهتر شم تو حال افتادم دیگه نتونستم بلند شم حالت تهوع شدید داشتم فقط حالت تهوع هر کاری کردم استفراغ نکردم نزدیک ۱ ساعتی نتونستم بلند شم از جام بعد که بلند شدم رفتم دستشویی جیشم قطره به قطره میومد هنوزم حس میکنم چیزی زیر شکمم هست درد میکنه

ببخشید دیگه بدون سانسور گفتم همچیو😐🤦‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم علایم عفدنت ادرار داری 

اگه موقع ادرار سوزش داری این عفونته که مال تو احتمالا خیلی شدیده

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱
اره رفتم ازمایش دادم بشدت شدید بود

پس برا همینه گلم شدیدتر و وحشتناک تر از این میشه اگه درمان نشی

مترونیدازول ۲۵۰ دوتا باهم بخور روزی ۳بار 

هندوانه زیااااد بخور مایعات فراوان ۱۰لیوان بشمار در طول روز بخور 

با اب ولرم و نمک وکمی جوش شیرین توی تشت بشین روزی دو سه بار 

زود خوب میشی من همیشه عفونت میگیرم

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱
مرسی عزیزم انشالله عفونت توام برطرف بشه

خیلی ممنون گلم😘

منم ۱۶ سالمه دقیقا ماهی یه بار اینجوری میشم از شدت درد از خواب پا میشم  زیر شکمم سمت راست میگیره آنقدر درد میکنه فکر نکنم درد زایمان اونجوری باشه دردش میزنه به معده و قلبم کلا نمیتونم صاف وایسم از شدت درد هم حالت تهوع میگیرم 

بعد نیم ساعت با ابداغ و قرص خوب میشم 

ینی اگه تنها باشم تو خونه و مامانم بهم نرسه اون موقه من میمیرم 

دلیلشم یا کیست هست یا عفونت

یه صلوات بفرست به عشقم برسم ❤یه دختر، آدیداس پوش کفتر باز😉🤙