2777
2789
عنوان

خواهرام و بچه های فضولشون 😣

171 بازدید | 6 پست

چیکار کنم خواهرتم بچه هاشونو میذارن پیش من میرن خونه خودشون به کاراشون میرسن اعصابم داغونه رومم نمیشه چیزی بگم بچه هاشون خیلی فضولن به همچی کار دارن همحا رو بهم میریزن 😓 یکی دو تا هم نیستن چیکار کنم ای خداااا

با خواهرات هم رودروایسی داری 

بگو من نمیتونم اعصابم نمیکشه نیارید

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

رودرواسی رو بذار کنار 

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا روت نمیشه؟

چطور اونا روشون میشه تو رو از کار و زندگی بندازن؟

لطف مکرر میشه حق مسلم دیگه کسی یادش نمیاد داری لطف میکنی مثل کسی که وظیفشه باهات رفتار میکنن و اگه قبول نکنی ناراحت میشن

رک باش و قبول نکن، حتی اگه گفتن چند دقیقه و فلان قبول نکن

تا مستقیم نگی هیچ راهی کارساز نیست

مبتلا به بایپولار نیستم، فقط اسم کاربریمه.