2777
2789
اره اینم هست ولی خواهر همسرم میفروشه من میخوام بخاطر اینکه تازه کاره ازش خرید کنم فقط برند لدوراست&n ...

منم چون عمه شوهرم میفروشه گرفتم ولی خب رضایت کافی رو نداشتم شمام بخر تجربه کن خوب بود شارژ مبکنی نبودم یه بار گرفتی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قیمتش زیاد نیست گلم پارسال گرفتم  دور چشمم خشکی زیادی داره میزنم خوبه ....ولی یادم میره مرتب ب ...

من یکم گودی زیر چشم دارم اینو خریدم ۲۰ یا ۳۰ میل ۲۳۰ تومن مای هم همین مقدار باید باشه پس

من یکم گودی زیر چشم دارم اینو خریدم ۲۰ یا ۳۰ میل ۲۳۰ تومن مای هم همین مقدار باید باشه پس

گوگل حتما سرچ کن ولی فکر کنم کمتر بشه 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

پس ماسک مو کنسله دمت گرم گفتی

والا یه بوی بدی داره که نگم تا تموم شه شوهرم غر میزد که ازاین نزن موهات بوی گند میده😄😄انقدم سنگین بود رو مو که نگم برات اصلا هم اون نرمی که میخواستمو نمیداد تو حموم نرم کننده میزدم موهامم لخته ها ولی بازم موثر نبود

واسه بعد حمومه یا قبل؟قیمتش چنده؟مال کدوم کشوره ‌؟من شدیدا به ماسک مو احتیاج دارم

از همین برند لدورا هست ..بعد حمام وقتی موهام خیسه میزنم ....مامانم برام گرفته قیمت نمیدونم بزن قیمت محصولات لدورا 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

والا یه بوی بدی داره که نگم تا تموم شه شوهرم غر میزد که ازاین نزن موهات بوی گند میده😄😄انقدم سنگین ...

نه خیلی رایحه خوبی داره 

والا یه بوی بدی داره که نگم تا تموم شه شوهرم غر میزد که ازاین نزن موهات بوی گند میده😄😄انقدم سنگین ...

بیچاره شوهرت 😅😅من نمیدونم چرا با اینکه موهامو رنگ نمیکنم طبیعیه ولی مدام مثل سوختگی با رنگ و دکلره میشه .کوتاه میکنم باز از زیر انگار میسوزه کلافم کرده

واسه بعد حمومه یا قبل؟قیمتش چنده؟مال کدوم کشوره ‌؟من شدیدا به ماسک مو احتیاج دارم

شما اگه حساس هستین  اصلا شیمیایی استفاده نکن روغن ارگان یا روغن بادوم عالیه ‌...حتی از عطاری گل سرشور بخر برای شادابی موهات عزیزم

از همین برند لدورا هست ..بعد حمام وقتی موهام خیسه میزنم ....مامانم برام گرفته قیمت نمیدونم بزن قیمت ...

دستت درد نکنه

من موهام‌همش انگار سوخته با اینکه رنگ نمیکنم به نظرت اینو استفاده کنم موهام خوب میشه یا در اون حد قوی نیست،؟؟

بیچاره شوهرت 😅😅من نمیدونم چرا با اینکه موهامو رنگ نمیکنم طبیعیه ولی مدام مثل سوختگی با رنگ و دکلره ...

واسه جنس موهاته ....دارو خاصی ک نمی خوری یا تیرویید نداری؟؟؟؟؟