2777
2789
هر چند وقت خودتو وزن میکنی؟

هر هفته ۱بار بالاتر توضیح دادم چطور😻

لطفا قبل از درخواست دوستی دادن امضام رو بخونید:)من با این کاربری فقط مشکلاتمو تایپک میزنم و از بقیه سوال میپرسم😇...! فعالیتی توش ندارم..." کاربری دیگم که باهاش فعالم @کوفت_میقولی هستش😘❤️پس درخواست دوستی تون رو به اون بفرستید با این کاربری درخواست دوستی نمیپذیرم❤️‍🩹
ورزششش تو خونه با شبکه جم فیت خیلی کمک کرد عاشق ورزش شدم کم خوری هم خیلی تاثیر داره این ۲۰روزه لب به ...

ما اصلا نوشابه نمیخریم کلا .باهمون زنه قد بلنده ورزش میکنی ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کشمش نان جو و پنیر و خرما شکلات تلخ خرما 

شکلات تلخ یعنی هرچقدر بخوری چاق نمیشی؟!

لطفا قبل از درخواست دوستی دادن امضام رو بخونید:)من با این کاربری فقط مشکلاتمو تایپک میزنم و از بقیه سوال میپرسم😇...! فعالیتی توش ندارم..." کاربری دیگم که باهاش فعالم @کوفت_میقولی هستش😘❤️پس درخواست دوستی تون رو به اون بفرستید با این کاربری درخواست دوستی نمیپذیرم❤️‍🩹
ما اصلا نوشابه نمیخریم کلا .باهمون زنه قد بلنده ورزش میکنی ؟

کدوم‌ من ساعت ۶بعد از ظهر عالیه 

شکلات تلخ یعنی هرچقدر بخوری چاق نمیشی؟!

نه دیگه همه چی به اندازه

کالری داره ولی مفیده منبع منیزیمه

یه مثال می زنم یه موز ممکنه کالریش با یه بستنی یکی باشه ولی کسی که رژیمه قطعا باید اولی رو انتخاب کنه چون سالم تره

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

که تکرارشم دوازده میده ؟ فکر کنم شنا ایروبیک انجام نیدی که تنده و گروهیی

نه تکرار نداره ساعت ۶بعداز ظهر ببینش