2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خوش به حالت چجورییییییییییی

بخدا منم اصن اراده نداشتم ولی دیدم دارم میرسم ب ۸۰ کیلو تصمیم جدی گرفتم ۵کیلو کم کردم تو ۲۰روز

لطفا قبل از درخواست دوستی دادن امضام رو بخونید:)من با این کاربری فقط مشکلاتمو تایپک میزنم و از بقیه سوال میپرسم😇...! فعالیتی توش ندارم..." کاربری دیگم که باهاش فعالم @کوفت_میقولی هستش😘❤️پس درخواست دوستی تون رو به اون بفرستید با این کاربری درخواست دوستی نمیپذیرم❤️‍🩹
دیگه عزیزم باید ببینی چیو به چی ترجیح میدید یاد بگیر لذت های زودگذر رو فدای لذت های بزرگ ترس کنی ت ...

امروز از سرکارم میومدم یه بیشعوری چاقیمو مسخره کرد چیزی نمونده بود گریه کنم تازه مانتومم جذب نبود

افررررین

مرسسیییی🥰

لطفا قبل از درخواست دوستی دادن امضام رو بخونید:)من با این کاربری فقط مشکلاتمو تایپک میزنم و از بقیه سوال میپرسم😇...! فعالیتی توش ندارم..." کاربری دیگم که باهاش فعالم @کوفت_میقولی هستش😘❤️پس درخواست دوستی تون رو به اون بفرستید با این کاربری درخواست دوستی نمیپذیرم❤️‍🩹
قدم ۱۷۳ وزنم ۹۸و ۸۰۰ گرم .

حداقل باید ۲۰ کیلو کم کنی

یه برنامه بریز و بهش عمل کن

بعدش میبینی که چقد حالت بهتره از خودت لذت میبری سالم تری 

هر چیزی ارزش خوردن نداره من با این حرف خودمو لاغرکردم

قبلا هر چی که دستم میومد می خوردم الان اول سالم بودنشو در نظر می گیرم بعد کالریشو و این که بدنم نیاز داره یا نه بعد میخورم

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

حداقل باید ۲۰ کیلو کم کنی یه برنامه بریز و بهش عمل کن بعدش میبینی که چقد حالت بهتره از خودت لذت می ...

من سرکار وسط روز بدجور ضعف میکنم همش کیکو بیسکوییت میخورم بنظرت چی بخورم 

میشه بگی چکار کردی 

ورزششش تو خونه با شبکه جم فیت خیلی کمک کرد عاشق ورزش شدم کم خوری هم خیلی تاثیر داره این ۲۰روزه لب به یه ذره نوشابه هم نزدم و نمیزنم

من سرکار وسط روز بدجور ضعف میکنم همش کیکو بیسکوییت میخورم بنظرت چی بخورم 

کشمش

نان جو و پنیر و خرما

شکلات تلخ

خرما 

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی