2821
2789
عنوان

افکار منفی

796 بازدید | 43 پست

دیگ نمیدونم چیکار کنم از اینهمه افکار منفی و وسواس فکری هر کاری ک به ذهنتون میرسه انجام دادم مشاوره،روانپزشک،پادکست،کتاب،مثبت اندیشی!ورزش یوگا مدیتیشن هر چیزی اما بدتر و بدتر شدم الان یه جوری شده دارم به بچم وسواس میشم 

مثلا وقت دکتر میخوام بگیرم نمیتونم امروز و فردا میکنم میگم نکنه امروز یا این تاریخ برم اتفاق بدی بیوفته !میخوام وقت ختنه بگیرم انقد نگرفتم الان نزدیک ۵ ماهشه 

همش میگم این دکتر ن اون دکتر این بیمارستان نه اون یکی نه !ایم هر کدوم میاد افکارم پر از فکر منفی میشه نکنه اتفاق بدی بیوفته الان یا در آینده براش!

خودم از خدا خواستم محکم و مقاوم باشم در برابر بچم الان ک خدا این لطف بهم داشته استغفرالله میگم ینی اگ دور از جونش از دستش بدم بازم محکم هستم !دارم دیوونه میشم از فکرام از کارام 😭

کسی هست مثل من باشه ؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه میگم میتونی خودتوخوب کنی

نمیتونم تلاش کردم چندین سال نشد بدتر شدم !

دور از جون زبونم لال بشه ایشالا افکار وحشتناک میاد سراغم مثلا فکر میکنم اگ بچم بمیره من میتونم برم بشورمش حتی واااای خدا به دادم برس 😭😭😭😭😭😭😭😭

خدا کمکت کنه ، یکسری تصمیم های مهم را بده به کسی که بهش اعتماد داری برات بگیره

مرسی عزیزم 

من که خدارو رها کردم 💔

میگم بهشون مسخرم میکنن حس میکنم دارن دستم میندازن درک نمیکنن

مرسی عزیزم  من که خدارو رها کردم 💔 میگم بهشون مسخرم میکنن حس میکنم دارن دستم میندازن درک نمی ...

کی دستت میندازه؟

مثلا وقت دکتر و ختنه و ... رو بگید همسرتون بگیره.

درباره فکرای منفی هم والا من زیاد نمی‌دونم، ولی نمیشه اصلا اهمیت ندید بهش؟ بگید هر فکری میاد مهم نیست، بذارید بیاد برای خودش و تموم بشه. نمیشه؟