khanoome_dadgar مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 4520 عنوان كاشت لنز 49 بازدید | 5 پست يه خانمى توسايت نوشته بودانجام داده اسمش يادم نيست خانمايى كه انجام دادن ازتجربشون بگن لطفا اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹 توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️ 1402/03/24 | 22:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رقص__پروانه عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 18224 یاااعلی چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟ به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️
khanoome_dadgar مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 4520 چشمتون عفونت میکنه نکنید بابا آخه ميگفت ضعيف بوده بااينكارهم ازعينك راحت شده هم رنگ داخواه چشم اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹 توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
alfagerl عضویت: 1402/03/11 تعداد پست: 4950 آخه ميگفت ضعيف بوده بااينكارهم ازعينك راحت شده هم رنگ داخواه چشم لنز طبی بزن گوگل
khanoome_dadgar مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 4520 لنز طبی بزن گوگل نه عزيزم ميگفت كاشت لنز اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹 توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️