2777
2789
عنوان

یکم حرف بزنید😢

86 بازدید | 15 پست

دارم دیونه میشم تو خونه مون اشک بغض 

حالم از پدر مادر بهم میخوره دلمو شکسته از شون نمیخوام ببینمشون (زود قضاوت نکنید اگه بدونید پدرم چطور آدمیه دلتون برام می‌سوخت آرزوی مرگ دارم براش انشاالله به همین زودی میمیره)

دیونه شدم

چند وقتی هست تو فکر مستقل شدنم ۱۶ سالمه

فقط دارم تلاش میکنم میدونم که نتیجه خوبی میگیرم

دعا کنید برام یه صلوات بفرستید🤲😍 اللهم صل علی محمد و آل محمد 

منم مثل توام 

مطمئن باش ❤️

⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩Nothing can stop you from achieving success except your mind 🌌 ✨یک عدد معتاد سرسخت به سایت😑.زیاد کره کره میکنم از بچگی قراره کلیه هامو بفروشم برم کره با دوستام 😂(به دلیل علاقه شخصی مثل تویی که مثلا دوست داری بری آمریکاو ترکیه و..(برا اونایی که چرت میگن))شما هم خواستین بگین اسمتونو بنویسم با هم بریم تا الان ۷۴نفر تو سایت گفتن 😂😁 فیلم و سریال کره ای خواستین من دوتا کاربری دارم...اون یکی شعبه دوم می‌باشد 🤣((هیییی_زندگی_۲)) ..چون با حجم زیادی کاربر مخالف با فیلم کره ای مواجه شدم دیگه تاپیک نمی‌زنم سوالی داشتین تگ کنین.. ناشناااس https://abzarek.ir/service-p/msg/1978864  دوس دارم نظرتون هم راجبم بدونم😊حالت خوب نیست بهم بگو من شنونده و دراک خوبیم بهت کمک میکنم دوستی نداری و تنهایی بازم من هستم 🙂❤️رفیق پایه برا تگ کردن تو تاپیای باحال و خفن به جون تو😎😂 درخواست دوستی ارمیا رو بدون سوال قبول میکنم😌🥺💜خیلی سریع با همه صمیمی میشم تو فقط سلام کن 😂🥹عاشقققققق مو فرفریاااااااااا🥺🥰❤️عاشق دعوام ...ولی همزمان عاشق کاربریم هم هستم پس فقط مدرک از دل زمین بیارین تا تعلیقم کنین 😌تایپ شخصیتیم Entp⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩همون دختریم که با این سن هنوز از دیوار صاف می‌ره بالا ..#ولی صدای حامیم🍃 .ایشالا چند روز دیگه هم از سایت میرم به مدت یکسال ...سایت بدون هی زندگی میمونه 🥹دیگه کسی هم تو تاپیکاتون شر نمیگه 🤣🥹فراموشم نکنیداااا .دیگه رسیدی به آخر امضام به اندازه کافی توضیح دادم برات بیا موز بردار برو 🍌😂🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل توام  مطمئن باش ❤️

میدونم موفق میشم و از دستشون راحت میشم 

خدا هم اون پدر بیشعور رو زود از رو زمین بر میداره میدونم میدونم هر چه زود تر

همینکه ک اراده داری و خودتو دوست داری پیگیر مستقل شدن هستی نصف راه رو رفتی عزیزم 

بقیش هم میتونی 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور

ممنون از تون 

نمیدونی چقدر اذیت شدم چقدر 

از این به بعد میخوام مستقل بشم 

خدا هم اون پدر بیشعور رو زود از رو زمین بر میدارم هر چه زود تر 

همینکه ک اراده داری و خودتو دوست داری پیگیر مستقل شدن هستی نصف راه رو رفتی عزیزم  بقیش هم میتو ...

خیلی ممنون از تون خیلی ممنون از تون دعا کنید برام 

ممنون از تون  نمیدونی چقدر اذیت شدم چقدر  از این به بعد میخوام مستقل بشم  خدا هم ا ...

داستان زندگی من درازه ولی همینو بدونین از شما بد بخت ترم😂

ولی همه چی درست میشه اینو بهتون قول میدم

خیلی ممنون از تون خیلی ممنون از تون دعا کنید برام 

چشم عزیزم حتماً 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
داستان زندگی من درازه ولی همینو بدونین از شما بد بخت ترم😂 ولی همه چی درست میشه اینو بهتون قول میدم

خدا کمکت کنه الهی آمین 

ولی دارم دیونه میشم 

خودم دارم برای خودم تلاش میکنم

آره میدونم موفق میشم

خدا کمکت کنه الهی آمین  ولی دارم دیونه میشم  خودم دارم برای خودم تلاش میکنم آره میدونم ...

اونجاش قشنگه که با وجود تمام این مشکلات یه لبخند ملیح میزنی و میگی حالیت میکنم بعد سرنوشت میگه اینو بیخیال این اصن نمیدونه خجالت چیه

اونجاش قشنگه که با وجود تمام این مشکلات یه لبخند ملیح میزنی و میگی حالیت میکنم بعد سرنوشت میگه اینو ...

من اذیت شدم از الان نه ها از بچه گی از خدا میخوام این پدر بیشعور رو زود تر بکشه 

منم مستقل شدنمو ادامه میدم موفق میشم با توکل به خدا میدونم خدا کمکم میکنه