2777
2789
عنوان

شکایت از اتلیه به جایی میرسه؟

1394 بازدید | 18 پست

فیلم و عکسای عروسیمون یا تاره یا سوخته عکس 

😓

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼
وای،عروسیتون کی بود

پارسال

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره میشه 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

آره برو اتحادیه

من برای دخترم قرارداد آلبوم دیجیتال بستم از یک هفتگی تا یکسالگی بعد آتلیه اش رو جمع کرد کلا کار نمی‌کرد من رفتم اتحادیه مجبورش کرد بریم یه آتلیه دیگه عکس بگیره و آلبوم رو طبق قرار داد تکمیل و چاپ کنه بهم بده

ابن کار رو کرد و ازنتیجه کار هم راضی بودم

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

آره برو اتحادیه من برای دخترم قرارداد آلبوم دیجیتال بستم از یک هفتگی تا یکسالگی بعد آتلیه اش رو ...

تهرانی؟

آره میشه 

شما کردی 

اره

عزیزم میشه لطف کنی مراحلشو بگی من برم انجام بدم 

بعد شما پارتی اینا که نداشتی

شما کردی 

نه. باید بری اتحادیه 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

رفتی اتحادیه شلوغ کاری کن

من رفتم کلی داد و بیداد غر غر کردم  رئیس شون از توی اتاق شون گفت  وای چه خبره خانم رو بفرستید داخل منم بچه به بغل رفتم 

رییس زنگ زد آدمش کرد

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

عزیزم میشه لطف کنی مراحلشو بگی من برم انجام بدم  بعد شما پارتی اینا که نداشتی

مراحل نداشت که یه آژانس گرفتم رفتم اونجا 

زنگ زد پیگیری کرد گفت باید کارشون انجام بدی 

حتما عکس رو با خودت ببر