2777
2789

مهر ایران داره و رسالت

باید پول بخوابونی

میانگین حساب وام میدن

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مثلا برا ۵۰ تومن باید ۱۰۰ تومن بخابونی ؟ چند وقت باید بخابونی؟

هرچقدر پول بخوابونی

نود درصدشو بعد سه ماه بهت وام میدن

دوازده ماهه

هرچقدر بیشتر بمونه تعداد قسط بیشتر میشه

مبلغ اقساطت میاد پایین

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
برا ۵۰ تومن چقد باید سپرده گذاری کنیم و چند وقت

ببنید الان تمام بانکها از روی میانگین حساب وام میدهند باید حتما 50 ملیون را حداقل سه ماه بخوابونی

یارب به جلال عرش و کرسی نه چی تو منو عطا فرستی ..عقل و ادب و خداپرستی.. ایمان و امان و تندرستی..فتح و فرج و فراخدستی 
اها ممنون

خواهش میکنم

ببنید الان تمام بانکها از روی میانگین حساب وام میدهند باید حتما 50 ملیون را حداقل سه ماه بخوابونی

اگ بخایم زود وام و بگیریم باید چیکا کنیم مثلا نهایت یک ماهه

بنده ی خدا ، بنده ی آزادی ، بنده ی میهن

آگه آشنا داشته باشید که یک هفته هم میشه ولی در غیر این باید سود زیاد بدهید من خودم کارمند. بانک هستم گفتم

یارب به جلال عرش و کرسی نه چی تو منو عطا فرستی ..عقل و ادب و خداپرستی.. ایمان و امان و تندرستی..فتح و فرج و فراخدستی 

پارتی داشته باشی یک هفته ای هم میشه

در غیر این صورت نمیشه

حداقلش همون سه ماهه