2777
2789
عنوان

مادرشوهررر

1266 بازدید | 80 پست

با نامزدم دعوامون شد امروز مامان باباش اومدن خونمون خیلیییی سرد باهامون رفتار کردن مادر بیچاره ام هعی دورشون چرخ میخورد انگار ما باید منتشون رو میکشیدیم ن اوناااا

هنوز عقد نکردیم

پسرشون هرکار مخواد به من مکنه هااا ولی من یه حرکت کردم شدم بی ادب و بی شخصیت واقعا نمیدونم چیکار کنم بنظر شما چ بکنم؟

قشتگ توضیح بده چه کردی

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر یه پسر میخوای خودکشی کنی؟

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

از الان حدو مرز خودتو مشخص کن، بگو 

بحث بین منو فلانی بوده اگر برای نشستن میاید قدمتون روی چشم اما اگر میخاید مشکل مارو حل کنید من به کسی اجازه دخالت نمیدم، مشاوره برامون بهتره تا جانب داری بزرگترا... 

مادرا هم بعضی وقتا میچینن

من اجازه نمیدم کسی به دخترم بگه تو

اشتباه کرده که کرده با شوهرش بوده به منم ربطی نداره چه برسه دیگران 

با افتخار ترک،اهل ساوه، عاشق قم

خانواده پسر باید منت دختر بکشن یا خانواده دختر باید منت پسر بکشن واقعا؟؟؟یجوری نگام کرد انگار دشمن ب ...

اگ واقعا فکر میکنی خانوادش و خودش داغونن تمومش کن 

هنوز عقد نکردی راحتی 

من همین شرایط داشتم حتی خیلی بدتر نامزد هم بودم 

برای عقد گفتم میخوام فکر کنم الان زوده 

رفت و آمد کردم بیشتر شناختمشون و بهم زدم نامزدیو 

زود عقد نکن ببین اگه واقعا بدرد آیندت میخوره ازدواج کن 

وگرنه بعدها خیلی پشیمون میشی 

خانواده پسر باید منت دختر بکشن یا خانواده دختر باید منت پسر بکشن واقعا؟؟؟یجوری نگام کرد انگار دشمن ب ...

از الان برو تو قیافه واسش تا تکلیغتو زودتر روشن کنن

این خانواده بی عقلیه من میبینم تا زندگی بچشونو به طلاق نکشن آدم نمیشن.

توم برو تو قیافه 

دیگه باش رفت و آمد نکن تا بیان معذرت خواهی وگرنه تا آخر زندگیت باییید بکشی ازینا 

با افتخار ترک،اهل ساوه، عاشق قم

مشکلتون اینه خیلی محلشون میدین  محل نده اصلا بزار اونا پیگیرت باشن  روش امتحان شدست

اینا با ما هم مذهب نیست و در واقع مارو بی دین محسوب مکنن

و جهت اینکه پسرشون منو دوس داره مجبور شدن دیگ

بعد من به یه پسر گفتم کراشه پیش دوستم در واقع بخاطر دوستم هااا منظورم این بود به دردت مخوره اون پیامم خودم نشون نامزدم دادم اونم کردش فیلمی بهم گفت جن*ده و زد تو پستم گفت گم شین از خونه مون بعد باباش میگه تو بی ادبی و شخصیت نداری ک کوتاه نیومدی و کردیش گریه گفتین منو ببرین خونه و فلان

واقعا نمیدونم چیکار کنم سردر گمم

اونا باید منت تو و خانوادتو بکشن و حداقل تو نامزدی خودشون و خوب تشون بدن تا عروسشون بشی جاها برعکس ...

دیگ از بیشور بودنشونه من دو روزه غذا نخوردم 

بعد جالبه ایقدر خودشون زو میگیرین امروز گفتم منم میتونستم شوهر کنم یکی منتم ببره پسر خودتون ادب نداره وگرنه من وحشی نیستم