2777
2789
عنوان

پوست و مو💆

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 53 پست
خیلی هم عالی از تونر هم استفاده کنید از میسلار واتر برای پاک کردن آرایش حتما استفاده بشه کرم مرطوب ک ...

ن عزیزم وزنمو کم کردم ولی تو ۸ماه تا یکسال اونم با ورزش و حذف پرخوری هام ک ویتامینیو از دست ندم

برای اینکه پوستمم لیفت بشه چی بزنم 

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 
بعد لیزر فقط ترمیم کننده سیکالفیت زدم همش جلوش رفته دو سه تاش لکه سفید مونده البته باید دقت کنی ببین ...

من اصلا درباره کک و مک اطلاعاتی ندارم تا جایی ک میدونم نمیره جاش.ببین اگه قبلی استفاده کردی جواب گرفتی همون ادامه بده چون من باز اصرار کنم تغییر بدی همه فک میکنن دارم محصول میندازم بهت😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترنمی من پوست صورتم منافذش زیاده صبحا کازخواب پامیشم صورتم چربه☹ بینیمم جوش سرسیاه داره یکم حس می ...

عزیزممم چربی پوستت ب شدت بالاس مشکل کبد نداری؟چون منم پوستم چربه البته الان کنترل شده است ولی صبحا همیشه معمولیه و ازش ذوق میکنم اون موقعه دوسش دارم😂😂

من پوستم صافه تقریبا یکی دوتا جوش زیر پوستی دارم.. موهام لخته ولی براق نیست..حتی روغن آرگان اصل هم ...

خیلی هم عالی .. درخواست بده یا اگه اینستا داری پیجم معرفی کنم دایرکت مشاوره بدم هر جا که راحتتری

روتین شامل تونر فیش واش ماسک گچی ضد آفتاب سرم آبرسان مرطوب کننده و ماسک خیار اگه طبع بدنت گرمه 

همشو میزنم جز ماسک گچی و ماسک خیار

ماسکی که میزنم کربن فعاله

گچی رو جایگزینش کنم؟

ماسک خیار برای چیه؟

جرمت را نمیدانم... توام ندان... اینجا سلول دنجیست که عاشق میله هایش میشوی... به بند زمین خوش آمدی🍃
ن عزیزم وزنمو کم کردم ولی تو ۸ماه تا یکسال اونم با ورزش و حذف پرخوری هام ک ویتامینیو از دست ندم برا ...

اکثر مواقع کرم های لیفت رو‌موقعه لاغری توصیه میکنیم چون اثرگذاریش تضمینیه.. من کرم لیفت شرکت خودمون به خانمی که زایمان کرده بود توصیه کردم ببین اگه دروغ نگم تاثیرش معمولیه قرار نیست برات شاهکار کنه چون باید موقعه لاغری بگیری که اوکی باشه 

خیلی هم عالی .. درخواست بده یا اگه اینستا داری پیجم معرفی کنم دایرکت مشاوره بدم هر جا که راحتتری

درخواست دادم

دیشب شاهد بحث بین دو نفر بودم و یکیشون گفت: تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکوییت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه..خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه،فداکاری هایی که می‌کنی مرز داره..اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو آزار میدی هم بقیه رو.. خودت رو فراموش نکن تو در نهایت خودت رو داری:)🍃💚
نوع پوستت چیه؟

خیلییی چرب بود ولی خب از وقتی میسلار و تونر اینا استفاده میکنم خیلیی بهتره

سرم ویتامین ث قبل خواب

کرم دور چشم صبح و شب

دو سه بار اسکراب در هفته

ماسک کربن فعال

مرطوب کننده و ضدآفتاب مناسب با پوستمم دارم

برای رسیدگی به مو هم ممنونم میشم راهنماییم کنین

موهای فری دارم از ماسک موی کراتینم دوبار در هفته استفاده میکنم

جرمت را نمیدانم... توام ندان... اینجا سلول دنجیست که عاشق میله هایش میشوی... به بند زمین خوش آمدی🍃
خیلییی چرب بود ولی خب از وقتی میسلار و تونر اینا استفاده میکنم خیلیی بهتره سرم ویتامین ث قبل خواب ...

ببین روتین پوستت اگه ساخته بهت من دیگ عوض نمیکنم اسکراب هم زیاد نزن درسته پوستت چربه ولی ب مرور خشکی با سنت دیده میشه ..ماسک مو داخل حمام استفاده میکنید؟موهاتون کراتینه در حال حاضر؟

چرا من بعد از سرم آبرسان پوستم بدتر حس کشیدگی داره رو پوست مرطوب میزنم بعدشم مرطوب کننده میزنم بازم ...

سنتون؟نوع پوست؟اسم سرمی که استفاده میکنید؟بعد از سرم ها حتما یا مرطوب کننده یا ضد آفتاب باید بزنید بلافاصله

خیلییی چرب بود ولی خب از وقتی میسلار و تونر اینا استفاده میکنم خیلیی بهتره سرم ویتامین ث قبل خواب ...

خوشگلم خودتون روش مصرف را انجام مبدید یا بهتون گفتن یا رو خوده کالا زده؟