2777
2789
عنوان

پوست و مو💆

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 53 پست
روتین پوستی داری؟قسمت چرب صورتت مربوط به ناحیه تی پیشانی صورتته؟ چند سالته؟

بله ۲۴ سالمه

روتینمم شستشو صورتم با ژل بعد سرم هیالرونیک بعد مرطوب کننده یا ابرسان ب مژه ها و لبمم روغن زیتون میزنم

صبح هم باز با ژل میشورم و ویتامین سی میزنم برم بیرونم ضد افتاب

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من موهام قبلا لخت بود الان حالت فر پیدا کرده. زیر چشمم گود رفته .جدیدا جوشای ریز و سرسیاه میزنم پوست ...

ببین بعد لیزر کلا هر ناحیه ای باید کرم های بعد لیزر بگیری و یا کرم های امگا و همچنین تقویت کننده کلاژن که پودرن کرم کلاژن ساز نداریم چون کلاژن درونی ساخته میشه برای بقیه هم دوست داشتی کمکت میکنم اینایی که میگی واقعا قابل حلن چون خودم مورد های بدتری داشتم خانم ۵۰ساله ای که گودی و چروک زیر چشم دیگ نداره کیس ها رو تو پیجم میزارم با میل و احازه خودشون

خب واسه جوشای روی بدن ک البته بیشتر جای جوش به صورت لکه انگار چ خوبه  و ریزش مو  من میرم ...

موخوره که هیچی اصن دنبالش نگرد کوتاه کن باید حتما ماسک مو و اسپری های شاین ستفاده کنی تا موخوره نگیری ببین همه اینا رو با مشاوره رایگان بهت معرفی میکنم چون نمیدونم جنسش چیه دقیقا نمیتونم بگم و چه عصاره ای جای جوشم قابل رفع شدنه زمان بره ولی رعایت کنی تاثیر گذاره

مسکل موهای من از این جیزها گذسته ماینوکسیدل هم جواب نداد بهم فعلا که اصلاح سبک رو انجام میدم 

ماینوکسیدل ب عنوان تجربه و علمی ک ازش طبق دکترای شرکتمون پیدا کردم اصلا برای مو نبوده برای ی درمان بیماری دیگ بوده دیدن موهاشون پرپشت شده گفتن برا مو خوبه ماینوکسیدل معتاد کننده موعه و بعد از قطع کردنش ریزش بی حالی و ضعف موها بر میگرده

ببین بعد لیزر کلا هر ناحیه ای باید کرم های بعد لیزر بگیری و یا کرم های امگا و همچنین تقویت کننده کلا ...

بعد لیزر فقط ترمیم کننده سیکالفیت زدم همش جلوش رفته دو سه تاش لکه سفید مونده البته باید دقت کنی ببینیش وگرنه تو دید نیس باید چکار کنم لکه سفیدا برن.دو سه تا کک و مکم زدم دکتر گف اونا رو لیزر نمیکنم 

موخوره که هیچی اصن دنبالش نگرد کوتاه کن باید حتما ماسک مو و اسپری های شاین ستفاده کنی تا موخوره نگیر ...

بله درسته میخوام کوتاه کنم اما حتی اون تار های خیلی کوتاه موخوره داره 

موخوره گیری میکنم آرایشگر یه دونه یه دونه کوتاه میکنه 

ماسک مو هم 

من موهام فره و چرب و وزه 

ریزش هم تو تهران دارم جاهای دیگ حس میکنم کمتره 

اما یه درصدی از ریزشم به خاطر اینه که موهام گره میخوره 

یه بار بچه خواهرمو بغل کردم اومد ده تار از جلوی موهام کند

خدایی جلوی مو کنده بشه خیلی بده الان واسه اون چیکار کنم 

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
بله ۲۴ سالمه روتینمم شستشو صورتم با ژل بعد سرم هیالرونیک بعد مرطوب کننده یا ابرسان ب مژه ها و لبمم ...

خیلی هم عالی از تونر هم استفاده کنید از میسلار واتر برای پاک کردن آرایش حتما استفاده بشه کرم مرطوب کننده هم با توجه به طبع بدنتون بگیرید هر چیزی ب پوست صورت نزنید چون مختلطه ریسکش بالاس.. کم آبی یا کم خونی یا چاق و لاغری خاصی نداشتی تو این مدت؟

من پوستم صافه تقریبا یکی دوتا جوش زیر پوستی دارم..

موهام لخته ولی براق نیست..حتی روغن آرگان اصل هم استفاده میکنم اما موهامو فقط لخت کرده‌..

ی روتین خوب برای پوست و موم میخام

دیشب شاهد بحث بین دو نفر بودم و یکیشون گفت: تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکوییت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه..خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه،فداکاری هایی که می‌کنی مرز داره..اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو آزار میدی هم بقیه رو.. خودت رو فراموش نکن تو در نهایت خودت رو داری:)🍃💚
۱۹

ببین کک مک زیاد نمیدونم فک کنم با لیزر میره دنبال کرم نباش من جایی ندیدم میتونی از ضد آفتاب هاب رنگی استفاده کنی کم رنگ تر بشه ولی درمان نمیدونم.. درباره جای جوش هم مشکلت حل میشه اگه روتین رعایت کنی اگ جوش نمیزنی همچنان کرم ویتامین سی بزن ولی هر چیزی نخر چون ویتامین سی پوست هم رو خشک میکنه باید حواست ب کیفیت محصول باشه