2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه حد خاصی از تراز کنکور رو اگه بیاری عضو میشی یه سری مزیتای جزئی داره به ما که ترمی ۲۰۰ جایزه میدادن :/

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

استعداد درخشان شدن یعنی دو ترم متوالی معدلت بالا هفده بشه و معدل زیر شونزده نداشته باشی . درصورتی که ارشد رشته شما داشته باشه بدون کنکور وارد ارشد میشی اما اگه نداشت هم امتیاز برای آزمون ارشد . 

برای بچها پزشکی ، دارو ، دندان میگن استریت شدن که اجازه میدن ی بار قبل طرح آزمون تخصص بدن . مثلا جز رتبه های برتر علوم پایه باشی استریت میشی 

استعداد درخشان شدن یعنی دو ترم متوالی معدلت بالا هفده بشه و معدل زیر شونزده نداشته باشی . درصورتی که ...

خب من ترم قبل معدلم ۱۸ بود این ترمم ۱۹ میشم حتما بعدش چکار کنم عضوش شم؟

خب اگ دانشگاه آزاد باشی چی

آزادم مگه استعداد درخشان داره؟😐 تو دانشگاه ما نهایتش تا رتبه ۳۵۰ میتونستن عضو بشن

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

خب من ترم قبل معدلم ۱۸ بود این ترمم ۱۹ میشم حتما بعدش چکار کنم عضوش شم؟

چه دانشگاهی شما 

اگه علوم پزشکی باشی سامانه نوید داره درخواست عضویت ، بزن مراحل اش طی کن . بقیه دانشگاه ها نمیدونم 

اره الان تو گروه دانشگاه دیدم استعداد درخشان نمیدونم چکار کنن

برو آیین نامشو بخون نشنیده بودم دانشگاه های غیر دولتی هم استعداد درخشان داشته باشن🤔