2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 24 پست

نه ربطی نداره،ولی حداقل ی کارشناسی لازمه

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاملا شانسیه  من خودم لیسانس آزاد داشتم شوهرم دولتی بود ولی وضع مالیش معمولی رو به پایین دوست ...

اره بخدا الان دختر داییم تا کلاس پنجم خونده شوهرش نیرو دریایی لیسانس میلیاردرم هست

دوستت دارم دخترم💕دوستان کاربری دست دونفره لطفا قضاوت نکنید
کاملا شانسیه  من خودم لیسانس آزاد داشتم شوهرم دولتی بود ولی وضع مالیش معمولی رو به پایین دوست ...

بله درسته مصلا من دختر خالم تا نهم خونده شوهرش پلیسه ... یا دختر عمم معلمه تازه ازدواج کرده شوهرش سپاهی حالا مامانم گیر داده ک تورو کسی نمیگیره چون درس نخوندی و شاغل نیستی 

سلام ، به نظرم بستگی به معیار های خودتون داره که چه همسری داشته باشید وگرنه همیشه گفتم مدرک ،درک نمیاره. کاش حداقل پیام نور ی رشته میخوندی کنارش هم خیاطی ، حسابداری ، مترجمی ،...نمی‌دونم کار دومی انجام میدادی . آخه مردی ببین شما اینقدر پویا و دونده ایی خود به خود تو ذهنش میاد که شما آدم با هدف و آینده داری هستی و به علاوه من فقط درس خوندم که وابسته نباشم از لحاظ مالی.